Nieuws
Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

Chef-kok De Leeuw….. Aangenaam!
We kennen chef-kok Jimmy De Leeuw vanaf 2020, toen nog wonende en werkende in Nederland. Inmiddels woont het gezin in België maar Jimmy is zowel in België als Nederland actief. Hij helpt graag op het…
lees verder ›
30 januari 2025/door Yolande Vesters
Restaurant De Mandemaaker verwelkomt nieuwe eigenaren per 1 februari 2025
Met trots kondigen wij aan dat Restaurant De Mandemaaker per 1 februari 2025 officieel
wordt overgenomen door Sander de Vette en Annegreet Erkelens. Na een rijke
geschiedenis en 27 jaar van toegewijd…
wordt overgenomen door Sander de Vette en Annegreet Erkelens. Na een rijke
geschiedenis en 27 jaar van toegewijd…
lees verder ›
29 januari 2025/door Yolande Vesters
Ben Aerts sluit zich met Aertse Smaken aan Bij Euro-Toques Nederland
Met hun hotel restaurant de Zwaan in Venraij ( Limburg) waren Ben Aerts en partner Nel Craenmehr jaren aangesloten bij Euro-Toques Nederland tot zij maart 2021 besloten het bedrijf te verkopen. Nu keert…
lees verder ›
28 januari 2025/door Yolande Vesters
Pasquale Carfora neemt hoofdprijs Young Innovation Award by Euro-Toques International in ontvangst
9 Oktober 2024 won chef Pasquale Carfora, eigenaar van restaurant Aroma, Italian Fine Dining in Vaassen de 1e Young Innovation Award by Euro-Toques International tijdens de BBB – Folie Culinaire in Maastricht.…
lees verder ›
26 januari 2025/door Yolande Vesters
Restaurant Down to Earth Velp sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland
Wij, Reno Wiertz & Siebe de Roos, delen een unieke band als voormalige studenten van de hotelschool NHL Stenden in Leeuwarden. Onze wegen kruisten tijdens afstudeerstages in Sydney, Australië, waar…
lees verder ›
17 januari 2025/door Yolande Vesters
Euro-Toques X Restaurant Novum nodigen je uit voor de 1e Nieuwjaar Netwerklunch 2025
Maandag 3 februari 2025 – 12.00 uur
Restaurant Novum – Gebouw Omnia Wageningen University & Research
Met veel plezier nodigen we jullie allen uit voor de 1e netwerklunch 2025.
Welkom bij Restaurant…
Restaurant Novum – Gebouw Omnia Wageningen University & Research
Met veel plezier nodigen we jullie allen uit voor de 1e netwerklunch 2025.
Welkom bij Restaurant…
lees verder ›
16 januari 2025/door Yolande Vesters
Fermentatie workshop bij Restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg.
Maak kennis met de kracht van fermenteren. Hoe te werken, wat te doen en hoe te gebruiken.
SVH Gezel Meesterkok Björn de Waal organiseert een compleet verzorgde culinaire dag waar zo’n beetje alles…
SVH Gezel Meesterkok Björn de Waal organiseert een compleet verzorgde culinaire dag waar zo’n beetje alles…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters
Netwerklunch De Slotplaats Bakkeveen “non-alcoholische dranken” en boswandeling
Maandag 24 maart 2025 netwerklunch bij De Slotplaats Bakkeveen
Chef Jouke Piet en Mieke Rijnbeek van De Slotplaats Bakkeveen ontvangen je graag 24 maart a.s. op hun landgoed in Bakkeveen.
We beginnen…
Chef Jouke Piet en Mieke Rijnbeek van De Slotplaats Bakkeveen ontvangen je graag 24 maart a.s. op hun landgoed in Bakkeveen.
We beginnen…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters
Pop-up wilddiner De Slotplaats X Arjen Biersma
Op 𝟮𝟰 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 organiseren we een bijzonder pop-up diner in samenwerking met Arjen Biesma. Arjen is niet alleen jager maar ook kok en neemt je mee in de wereld van wildbeheer.…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters
Pop up zaaidiner De Slotplaats X ’t Witmonnikshuys
Wees welkom op 27 februari voor weer een uniek pop-up diner bij de boer met chef Jouke Piet Drijfhout van De Slotplaats, dit keer bij akkerbouwbedrijf ‘t Witmonnikshuys in Holwerd!
Met het diner verwelkomen…
Met het diner verwelkomen…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters
Van olijfboom naar tafel in 45 minuten
Van olijfboom naar tafel in 45 minutenBij Valderrama centrifugeren we onze olijven in plaats van ze te persen. Dit gebeurt bij een maximale temperatuur van 18 graden Celsius, want hoe lager de temperatuur,…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters
Het nieuwe workshopseizoen van VHC Jongens B.V.
Wij hebben weer een nieuw workshopseizoen online staan.
Deze keer zijn onze workshops verdeeld over locatie Oostzaan en locatie Almere.
Lees hier meer:
https://vhcjongensbv.nl/experience-cent…
Deze keer zijn onze workshops verdeeld over locatie Oostzaan en locatie Almere.
Lees hier meer:
https://vhcjongensbv.nl/experience-cent…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters
Horecaondernemers mixen digitalisering met fysieke inspiratie: GROUP7 deelt opvallende trends uit foodservice-onderzoek
Horecaondernemers gebruiken steeds meer digitale kanalen om geïnformeerd te blijven, terwijl tegelijkertijd het belang van beurzen niet afneemt. Integendeel uit het onderzoek blijkt dat maar liefst 73%…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters
Hoe gaat het nu met de verse truffels….
Buongiorno a tutti voi! - Allereerst de beste wensen voor 2025!
Niet alleen een super mooi culinair jaar toegewenst, maar zeker ook een gelukkig- en gezond jaar.
Het was bijzonder om het afgelopen…
Niet alleen een super mooi culinair jaar toegewenst, maar zeker ook een gelukkig- en gezond jaar.
Het was bijzonder om het afgelopen…
lees verder ›
15 januari 2025/door Yolande Vesters
INFO Foodlabels sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland
History of Paul Robert Duijnstee and Info Foodlabels
Eind 1999 werd ik benaderd om te helpen bij het ontwikkelen van een etiketteringssysteem gebaseerd op de bestaande HACCP regels en
regelgeving.
Als…
Eind 1999 werd ik benaderd om te helpen bij het ontwikkelen van een etiketteringssysteem gebaseerd op de bestaande HACCP regels en
regelgeving.
Als…
lees verder ›
30 december 2024/door Yolande Vesters
Frans Hazen draagt de dagelijkse leiding van Grand Hotel De Draak over aan Imad El Khalfioui
NA 40 JAREN ONDERNEMEN IN HET OUDSTE HOTEL EN DE OUDSTE ONDERNEMING VAN NEDERLAND ( VAN VOOR 1397 ) WAS HET MOMENT DAAR OM HET “ STOKJE “ OFTEWEL DE DAGELIJKSE LEIDING OVER TE DRAGEN .
DAT IS…
DAT IS…
lees verder ›
28 december 2024/door Yolande Vesters
Mooie wedstrijden tijdens EvenTT Culinair WTX Expo Leeuwarden
Wij zien je toch ook 10,11 & 12 februari 2025 ?
Na een onvergetelijke editie van EvenTT Culinair & Horeca EvenTT in 2024, kijken we vol enthousiasme uit naar de editie van 2025! Dit jaar vindt…
Na een onvergetelijke editie van EvenTT Culinair & Horeca EvenTT in 2024, kijken we vol enthousiasme uit naar de editie van 2025! Dit jaar vindt…
lees verder ›
23 december 2024/door Yolande Vesters
Ted Janssen neemt afscheid als Trésorier Euro-Toques International.
Ted trad in 2011 aan als voorzitter van Euro - Toques Nederland en bekleedde deze functie tot en met 2021. Was eerder voorzitter van Les Patrons Cuisiniers. Hij is bedrijfskundige, psycholoog en MSC gecertificeerd.…
lees verder ›
23 december 2024/door Yolande Vesters
Yolande Vesters gekozen tot nieuwe voorzitter Euro-Toques International
Bruxelles, 16-12-2024
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Euro-Toques International 16 december jl. is Yolande Vesters, voorzitter Euro-Toques Nederland, gekozen tot nieuwe voorzitter Euro-Toques…
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Euro-Toques International 16 december jl. is Yolande Vesters, voorzitter Euro-Toques Nederland, gekozen tot nieuwe voorzitter Euro-Toques…
lees verder ›
18 december 2024/door Yolande Vesters
Restaurant Aroma opnieuw bij top-50 ‘beste Italiaanse restaurants in de wereld
Restaurant Aroma Italian Fine Dining in Vaassen heeft opnieuw een plek veroverd op de prestigieuze ranglijst van '50 Top Italy' voor de 'Migliori Ristoranti italiani nel Mondo' (Beste Italiaanse Restaurants…
lees verder ›
18 december 2024/door Yolande Vesters