Nieuws
Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

VOL5 Jus De Vegetable sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland
– De smakelijkste saus zonder vlees –
Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5: een ambachtelijke saus getrokken van 5 soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is…
Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5: een ambachtelijke saus getrokken van 5 soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is…
lees verder ›
13 september 2024/door Yolande Vesters
VOL5 Jus De Vegetable
- De smakelijkste saus zonder vlees -
Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5: een ambachtelijke saus getrokken van 5 soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is van hoogwaardige kwaliteit.
VOL5 'Jus de Vegetable' is bedoeld voor de foodprofessional en heeft een rijke en volle smaak, waarbij vlees niet wordt gemist. Een mooie eigenschap, aangezien de saus is ontwikkeld om bij élk gerecht te gebruiken als smaakmaker. VOL5 is dus toepasbaar bij zowel vegetarisch, vegan, vlees, vis als gevogelte. De saus is geweldig van smaak, plakt aan de lippen en geeft een heerlijk vettig mondgevoel. En niet onbelangrijk, de saus is direct toe te passen en ook nog eens zeer geschikt om uw eigen ‘finishing touch’ aan te geven. Kortom, een snelle en smaakvolle oplossing voor vega(n) en ieder ander gerecht.
Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5: een ambachtelijke saus getrokken van 5 soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is van hoogwaardige kwaliteit.
VOL5 'Jus de Vegetable' is bedoeld voor de foodprofessional en heeft een rijke en volle smaak, waarbij vlees niet wordt gemist. Een mooie eigenschap, aangezien de saus is ontwikkeld om bij élk gerecht te gebruiken als smaakmaker. VOL5 is dus toepasbaar bij zowel vegetarisch, vegan, vlees, vis als gevogelte. De saus is geweldig van smaak, plakt aan de lippen en geeft een heerlijk vettig mondgevoel. En niet onbelangrijk, de saus is direct toe te passen en ook nog eens zeer geschikt om uw eigen ‘finishing touch’ aan te geven. Kortom, een snelle en smaakvolle oplossing voor vega(n) en ieder ander gerecht.
lees verder ›
13 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Tommaso Mandorino – PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques
PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques Nederland & International 9 oktober Kookpodium Culinaire Saisonnier Folie Culinaire BBB Maastricht
Tommaso Mandorino Euro-Toques Italia
Tommaso…
Tommaso Mandorino Euro-Toques Italia
Tommaso…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Rares Moga – PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques
PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques Nederland & International 9 oktober Kookpodium Culinaire Saisonnier Folie Culinaire BBB Maastricht
Rares Moga Euro-Toques Romania
Rares Moga- Head…
Rares Moga Euro-Toques Romania
Rares Moga- Head…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters
VANILLAPoint sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland
Ervaar de uitzonderlijke kwaliteit van onze vanille
Wij telen en verwerken vanille in Oeganda en exporteren dat naar Nederland. De vanille komt direct van de familieplantage van VanillaPoint oprichter…
Wij telen en verwerken vanille in Oeganda en exporteren dat naar Nederland. De vanille komt direct van de familieplantage van VanillaPoint oprichter…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters
De essentie van Italiaans Fine Dining bij Aroma
Het kookboek van Pasquale Carfora
Restaurant Aroma in Vaassen combineert de rijke Italiaanse culinaire tradities met een moderne twist. Chef Pasquale Carfora, die nu zijn eigen kookboek heeft uitgebracht,…
Restaurant Aroma in Vaassen combineert de rijke Italiaanse culinaire tradities met een moderne twist. Chef Pasquale Carfora, die nu zijn eigen kookboek heeft uitgebracht,…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Kevin Lipp – PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques
PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques Nederland & International 9 oktober Kookpodium Culinaire Saisonnier Folie Culinaire BBB Maastricht
Kevin Lipp Euro-Toques Deutschland
Mijn…
Kevin Lipp Euro-Toques Deutschland
Mijn…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters
Jury’s Portrait Patricia van Krieken “Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024”
” Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf” powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland.
Patricia van Krieken Stichting Promotie Kalfsvlees
Patricia van Krieken is marketing manager bij…
Patricia van Krieken Stichting Promotie Kalfsvlees
Patricia van Krieken is marketing manager bij…
lees verder ›
12 september 2024/door Yolande Vesters
FlexiVers wordt onderdeel van Rungis
FlexiVers wordt onderdeel van RungisRungis en FlexiVers bundelen de krachten
Groente- en fruitleverancier FlexiVers is sinds september 2024 onderdeel van Rungis groente en fruit. Met deze overname voegt…
Groente- en fruitleverancier FlexiVers is sinds september 2024 onderdeel van Rungis groente en fruit. Met deze overname voegt…
lees verder ›
11 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Curtis Mulpas – PALUX Innovation Award International 2024 by ETN
PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques Nederland & International 9 oktober Kookpodium Culinaire Saisonnier Folie Culinaire BBB Maastricht
Curtis Mulpas Official Chef!
Curtis neemt…
Curtis Mulpas Official Chef!
Curtis neemt…
lees verder ›
11 september 2024/door Yolande Vesters
Meet the Jury: Ellen Scholtens voor Nierstichting Nederland
Minder Zout, Meer Smaak Award - 24 september 2024 Gastvrij Rotterdam
Als culinair journalist ben ik altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en -inzichten in de wereld van eten en drinken. Na het…
Als culinair journalist ben ik altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en -inzichten in de wereld van eten en drinken. Na het…
lees verder ›
11 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Daan van der Wielen: Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024
Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024 by Euro-Toques Nederland – Battle Area BBB Maastricht 7 oktober vanaf 12.00 uur
Brasserie Mijn Streek Heerlen
Brasserie Mijn Streek is een ontmoetingsplek…
Brasserie Mijn Streek Heerlen
Brasserie Mijn Streek is een ontmoetingsplek…
lees verder ›
9 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Mathijs Jacobs – Gijs Schapendonk Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024
Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024 by Euro-Toques Nederland - Battle Area BBB Maastricht 7 oktober vanaf 12.00 uur
Culinaire Bierproeverij
Mathijs Jacobs, chef-kok en eigenaar van Restaurant…
Culinaire Bierproeverij
Mathijs Jacobs, chef-kok en eigenaar van Restaurant…
lees verder ›
9 september 2024/door Yolande Vesters
Dit zijn de deelnemers aan “PALUX Young Innovation Award 2024 Internationaal”
Woensdag 9 oktober : 11.00 – 15.00 uur Folie Culinaire BBB Maastricht
De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge getalenteerde chefs binnen Euro-Toques Nederland een podium…
De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge getalenteerde chefs binnen Euro-Toques Nederland een podium…
lees verder ›
6 september 2024/door Yolande Vesters
Jury’s Portrait Kees Spaan – Euro-Toques Restaurantprijs by Cookware Company
PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Jurylid Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Kees Spaan is Accountmanager Retail Nederland bij Euro-Toques…
Jurylid Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Kees Spaan is Accountmanager Retail Nederland bij Euro-Toques…
lees verder ›
6 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Raymond van Veen – Euro-Toques Restaurantprijs by Cookware Company
Finalist Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
In het uiterste Noorden van vasteland Holland, nog voorbij Den Helder, ligt Huisduinen: aan de…
In het uiterste Noorden van vasteland Holland, nog voorbij Den Helder, ligt Huisduinen: aan de…
lees verder ›
3 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Geoffrey van Melick – Euro-Toques Restaurantprijs by Cookware Company
Finalist Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Geoffrey van Melick heeft al een mooie carrière achter de rug voordat hij in 2017 een eigen restaurant…
Geoffrey van Melick heeft al een mooie carrière achter de rug voordat hij in 2017 een eigen restaurant…
lees verder ›
3 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Salvatore Randazzo – Euro-Toques Restaurantprijs by Cookware Company
Finalist Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
De passie van Salvatore Randazzo, een Siciliaan uit Catania, werd geboren omdat zijn moeder in…
De passie van Salvatore Randazzo, een Siciliaan uit Catania, werd geboren omdat zijn moeder in…
lees verder ›
3 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait David van de Gevel – Euro-Toques Restaurantprijs by Cookware Company
Finalist Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Chef David van de Gevel kennen we van een indrukwekkende achtergrond in gerenommeerde keukens zoals…
Chef David van de Gevel kennen we van een indrukwekkende achtergrond in gerenommeerde keukens zoals…
lees verder ›
3 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Tijn de Haan – “Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf” 2024
” Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf” powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland.
Tijn de Haan Bij Bourgondisch Rosmalen
Mijn naam is Tijn de Haan, ik ben 18 jaar oud en zit in…
Tijn de Haan Bij Bourgondisch Rosmalen
Mijn naam is Tijn de Haan, ik ben 18 jaar oud en zit in…
lees verder ›
2 september 2024/door Yolande Vesters