Nieuws
Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

Björn de Waal met team Het Arsenaal 1309 wint de Euro-Toques Restaurantprijs
Maandag 23 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de felbegeerde Restaurantprijs 2024 powered by The Cookware Company. Op het podium…
lees verder ›
28 september 2024/door Yolande Vesters
Het Maashotel Broekhuizen : Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024 by Euro-Toques Nederland
Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024 by Euro-Toques Nederland – Battle Area BBB Maastricht 7 oktober vanaf 12.00 uur
Het Maashotel in Broekhuizen met chef James Maros en SVH Meestergastheer…
Het Maashotel in Broekhuizen met chef James Maros en SVH Meestergastheer…
lees verder ›
17 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Ralph Ortmans : Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024 by Euro-Toques Nederland
Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024 by Euro-Toques Nederland – Battle Area BBB Maastricht 7 oktober vanaf 12.00 uur
Restaurant Skal Grave
Skål betekent ‘proost’ in het Zweeds en daarmee…
Restaurant Skal Grave
Skål betekent ‘proost’ in het Zweeds en daarmee…
lees verder ›
17 september 2024/door Yolande Vesters
Chef’s Portrait Martijn Koeleman – PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques
PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques Nederland & International 9 oktober Kookpodium Culinaire Saisonnier Folie Culinaire BBB Maastricht
Martijn Koeleman, restaurant de Dyck* Woubrugge,…
Martijn Koeleman, restaurant de Dyck* Woubrugge,…
lees verder ›
17 september 2024/door Yolande Vesters
Yolande Vesters, moderator – Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024 by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland
” Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf” powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland.
Yolande Vesters – Voorzitter Euro-Toques Nederland
Yolande heeft een grote passie voor Horeca,…
Yolande Vesters – Voorzitter Euro-Toques Nederland
Yolande heeft een grote passie voor Horeca,…
lees verder ›
16 september 2024/door Yolande Vesters
Hans van Triest, voorzitter jury – Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024 by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland
” Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf” powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland.
Patron Cuisinier Hans van Triest
Patron Cuisinier Hans van Triest loop al wat jaartjes mee in…
Patron Cuisinier Hans van Triest
Patron Cuisinier Hans van Triest loop al wat jaartjes mee in…
lees verder ›
16 september 2024/door Yolande Vesters
Bart Eker jurylid – Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024 by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland
” Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf” powered by VHC BV, VanDrie Group en Euro-Toques Nederland.
Bart Eker Kasteel Kerckebosch Zeist
Begin 2016 begint zijn koks-carrière als stagiair bij de Bovenmeester…
Bart Eker Kasteel Kerckebosch Zeist
Begin 2016 begint zijn koks-carrière als stagiair bij de Bovenmeester…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
Yolande Vesters, organisator “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Yolande Vesters – Voorzitter Euro-Toques Nederland
Yolande heeft een grote passie voor Horeca, ruim 40 jaar als (sterren)restaurantbezoeker in binnen- en buitenland en sinds 10 jaar als Chef Patron…
Yolande heeft een grote passie voor Horeca, ruim 40 jaar als (sterren)restaurantbezoeker in binnen- en buitenland en sinds 10 jaar als Chef Patron…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
Edwin Loos, moderator “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Edwin Loos
Na het afronden van de Middelbare Hotelschool in Heerlen in 1991 begint Edwin zijn kook loopbaan als zelfstandig werkend kok bij één van de meest gerenommeerde restaurants van Nederland,…
Na het afronden van de Middelbare Hotelschool in Heerlen in 1991 begint Edwin zijn kook loopbaan als zelfstandig werkend kok bij één van de meest gerenommeerde restaurants van Nederland,…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
Loek Beemster, organisatie en jurylid “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Loek Beemster, Commercieel Directeur National Accounts HANOS Nederland
Voordat Loek Beemster, Commercieel Directeur National Accounts Hanos Nederland, in 2005 bij horecagroothandel Hanos ging werken…
Voordat Loek Beemster, Commercieel Directeur National Accounts Hanos Nederland, in 2005 bij horecagroothandel Hanos ging werken…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
Isabelle van Waesberge, organisatie “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Isabelle van Waesberge, relatiemanager partnerships Nierstichting Nederland
Relatiemanager partnerships Nierstichting Nederland Isabelle van Waesberge: ‘Deze wedstrijd draagt creatief bij aan een mooi…
Relatiemanager partnerships Nierstichting Nederland Isabelle van Waesberge: ‘Deze wedstrijd draagt creatief bij aan een mooi…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
Hans van Triest, jurylid “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Patron Cuisinier Hans van Triest
Patron Cuisinier Hans van Triest loop al wat jaartjes mee in de horeca. Met grote leermeesters als Cas Spijkers, Lucas Rive, Herman den Blijker en André van Doorn, heeft…
Patron Cuisinier Hans van Triest loop al wat jaartjes mee in de horeca. Met grote leermeesters als Cas Spijkers, Lucas Rive, Herman den Blijker en André van Doorn, heeft…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
Annelies Pijper, jurylid “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024″by HANOS, Nierstichting en Euro-Toques
Annelies Pijper, hoofdredacteur LEKKER500
Lekker beoordeelt elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland op kritische en onafhankelijke wijze. Steeds weer weten de makers van Lekker een gids neer te…
Lekker beoordeelt elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland op kritische en onafhankelijke wijze. Steeds weer weten de makers van Lekker een gids neer te…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
Chef-kok Adrian Zarzo voorzitter jury “Minder Zout, Meer Smaak Award 2024”.
Chef-kok Adrian Zarzo,culinair ambassadeur Nierstichting
Adrian Zarzo, culinair ondernemer van onder andere het sterrenrestaurant Zarzo in Eindhoven, verbindt zich als culinair ambassadeur aan de Nierstichting.…
Adrian Zarzo, culinair ondernemer van onder andere het sterrenrestaurant Zarzo in Eindhoven, verbindt zich als culinair ambassadeur aan de Nierstichting.…
lees verder ›
15 september 2024/door Yolande Vesters
Silvie Slachter: Euro-Toques Nederland Restaurantprijs 2024 by Cookware Company & GreenPan
PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Moderator Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Silvie Slachter, Vicevoorzitter…
Moderator Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Silvie Slachter, Vicevoorzitter…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
Jos van Grunsven: Euro-Toques Nederland Restaurantprijs 2024 by Cookware Company & GreenPan
PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Demokeuken Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Jos van Grunsven, wedstrijdvloer
6…
Demokeuken Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Jos van Grunsven, wedstrijdvloer
6…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
Wedstrijdleider Willem Nijland – Euro-Toques Restaurantprijs 2024 by Cookware Company
PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Wedstrijdleiding Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Chef Willem Nijland
Chef…
Wedstrijdleiding Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Chef Willem Nijland
Chef…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
Yolande Vesters: Euro-Toques Nederland Restaurantprijs 2024 by Cookware Company & GreenPan
PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Moderator Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Yolande Vesters - Voorzitter…
Moderator Euro-Toques Nederland : Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Yolande Vesters - Voorzitter…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
Jury’s Portrait: Imad El Khalfioui – Grand Hotel De Draak – Restaurant 1397 – The Bar
PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Jurylid Hospitality Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Imad Khalfioui General Manager Hotel De Draak…
Jurylid Hospitality Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Imad Khalfioui General Manager Hotel De Draak…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters
Jury’s Portrait: Jouke-Piet Drijfhout Restaurant de Slotplaats Bakkeveen Winnaar 2023
PFAS wereldwijd uit alle keukens halen.
Voorzitter Jury Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Jouke-Piet Drijfhout is chef/mede eigenaar van…
Voorzitter Jury Restaurantprijs 2024 maandag 23 september 2024 tijdens Gastvrij Rotterdam Hal 4 vanaf 11.00 uur
Jouke-Piet Drijfhout is chef/mede eigenaar van…
lees verder ›
14 september 2024/door Yolande Vesters