
’t Lieve Leven Restaurant
Vught, Restaurant’t Lieve Leven biedt net datgene meer! Een verrassend aanbod: de beste koffie uit de regio, de mooiste wijnen vanuit heel de wereld en de lekkerste gerechten die geïnspireerd zijn op de creaties van de beste chefs van Nederland. Laat u inspireren door de culinaire geneugten van onze keukenbrigade en proef, geniet & ontspan.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
’t Misverstant Restaurant
Vught, RestaurantAlles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Van het eerste knapperige broodje, tot aan de laatste bonbon. We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen.
lees verder ›





’t Molenhuys Restaurant
Rijkevoort, RestaurantYolande kiest voor ambachtelijk werken met natuurzuivere seizoens- en streekproducten van goede kwaliteit waarbij begrippen als duurzaamheid en no waste hoog in het vaandel staan. Jos adviseert daar magnifieke wijn-spijscombinaties bij.
lees verder ›





1397 Restaurant / Hotel De Draak
Bergen op Zoom, RestaurantHier staat beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Een eigen innovatieve kookstijl met wereldse invloeden. Dagelijks verse grondstoffen, met het seizoen en uit de streek.
lees verder ›




De Bodega Restaurant
Oss, RestaurantRestaurant De Bodega staat voor puur en eerlijk eten, mooi drinken en een ongedwongen sfeer en gezelligheid. Tapas, zee- en grillgerechten en heerlijke wijnen voeren dan ook de boventoon van de kaart.
lees verder ›


De Poort van Megen Restaurant
Megen, RestaurantDe Poort van Megen is een uiting van de culinaire passie van chef Luuk Verhoeven waarbij hij liefst de nadruk legt op pure en herkenbare smaken en ingrediënten met de seizoenen en van de streek.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Gastrobar 6
s-Hertogenbosch, RestaurantGastrobar 6 is een gastrobar zoals deze bedoeld is. We combineren gastronomie met gezelligheid in een prachtige setting. Je kan bij ons terecht voor een goed glas wijn, een lekkere gin-tonic of een heerlijke cocktail aan onze mooie bar. In ons restaurant
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Hof Oud Strijbeek Restaurant
Strijbeek, RestaurantKom de mooiste gerechten uit de wereldkeuken proeven in de gemoedelijke sfeer van het Brabantse buitenleven. Henri legt zijn culinaire ambities in smaakbeleving die herkenbaar is met af en toe een spannende, gewaagde toon en altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Ingenhousz Hotel Restaurant
Breda, RestaurantIngenhousz is méér dan een restaurant, hotel of evenementenlocatie en doet dingen graag op een bijzondere manier: The New School Way! Bij Ingenhousz draait alles om smaak, ervaring en beleving. Chef-koks David en Paul combineren de Frans Koloniale keuken met gezonde en verse streekproducten, dat maakt de menukaart van Ingenhousz anders én spannend.
lees verder ›


La Dolce Vita Restaurant
Eindhoven, RestaurantHet beste van de Zuid-Italiaanse keuken naar het zuiden van Nederland. Italië is sowieso al het land van de eerlijke keuken en dat sluit natuurlijk nauw aan bij het gedachtengoed van Euro-Toques. Ofschoon er authentiek gekookt wordt slaagt Kosta er toch in, samen met chef Florian Kaso, dat te combineren met veel regionale producten.
lees verder ›


Landgoed Huize Bergen
Vught, RestaurantLandgoed Huize Bergen, een Klassiek Franse keuken, aangepast naar de tijdsgeest van nu en met invloeden van alle windstreken. De verrassende gerechten worden met bijzondere wijnen geserveerd in de stijlkamers van het landhuis.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Mei Wah Restaurant
Eindhoven, RestaurantChinese keuken- Nederlandse cultuur. Internationale inovaties-lokale ingrediënten. Eeuwenoude tradities-eigentijdse creaties. Oosterse smaken-gastronomisch genieten. Welkom in onze wereld, welkom bij Mei Wah.
lees verder ›





Oase Restaurant
Bergen op Zoom, RestaurantJe kunt bij Oase terecht voor de goede dingen van het leven. Een kaas- en charcuterieplateau, bijzondere lunchgerechten, mooie wijnen en -uniek in Bergen op Zoom- Amerikaans craftbeer.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Pollevie Restaurant
s-Hertogenbosch, RestaurantGroenten in de hoofdrol: Waar vlees in de traditionele keuken de hoofdrol speelt en groenten slechts dienen als garnering, is dat bij de gerechten van Martin juist omgekeerd. Het liefst werken we met groenten uit het seizoen en de streek.
lees verder ›




Silva Dunes
Drunen, RestaurantAmbachtelijke, eerlijke keuken waar gewerkt wordt met eerlijk vlees, duurzame zuivel, altijd verse groenten en kruiden van lokale en regionale professionals
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Sjef’s Table
Rijen, RestaurantWe voeren een lokale keuken gebaseerd op de klassieke Franse keuken met invloeden uit de Orient. Een frisse kijk op klassieke gerechten, de beste ingrediënten en passie voor gastvrijheid zorgen voor een heerlijke diner ervaring.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Versaen Restaurant *
Ravenstein, Restaurant“Ons spraken de doelstellingen van Euro-Toques Nederland wel aan. Vooral het werken met zoveel mogelijk Nederlandse producten ligt ons nauw aan het hart.” Frans mediterrane keuken, aangevuld met licht Aziatische smaken en moderne invloeden.
lees verder ›






Josje’s Culinair
Tilburg, CateringCatering, kookworkshops, thuisdiners, barbecue en luxueuze maaltijden. Jos werkt met producten van hoogstaande kwaliteit veelal van het seizoen en uit eigen regio: voller van smaak en minder belastend voor het milieu.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Verrassende en pure smaken bij Restaurant PIT: Passion In Taste.
Heeswijk Dinther, RestaurantRestaurant PIT is een modern restaurant met een geheel eigen karakter. Dit blijkt uit onze moderne, verfijnde en uitdagende wereldkeuken met hier en daar klassieke invloeden. Onze gerechten maken wij van kwaliteitsingrediënten en we werken uitsluitend met seizoensproducten.
lees verder ›
2 april 2023/door Yolande Vesters
Herberghe In De Heerlyckheid
Deurne, RestaurantMet de Franse keuken als basis wordt hier gewerkt met (H)eerlycke en seizoensgebonden producten, zo mogelijk uit de streek. Vakmanschap, passie en gastvrijheid maken een bezoek aan In de Heerlyckheid tot een waar genoegen.
lees verder ›
21 mei 2023/door Yolande Vesters
Restaurant Avenue 43
Oss ( Noord- Brabant), RestaurantRestaurant Avenue43 is een eigentijds, hip, Frans restaurant, waarbij producten van hoge kwaliteit worden bereid.
lees verder ›
2 november 2023/door Yolande VestersLeden
Informatie
Contact
Onze nieuwsbrief
Er zijn veel mooie ontwikkelingen in het topsegment van restaurants. Elke maand versturen wij onze nieuwsbrief vol met mooie verhalen.