
Alberto’s Italian Restaurant
Nijkerk, RestaurantNot just another Italian: We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving en hierdoor ook een trekpleister zijn voor de hele regio.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Aroma Italian Fine Dining
Vaassen, RestaurantDe creatie van gerechten die bestaan uit een harmonie tussen kwaliteitsproducten uit Italië en verse seizoensproducten uit Nederland, en dan met name uit De Veluwe. Het resultaat is een ervaring vol van verschillende smaken, zuren en aroma’s; vandaar ook onze naam AROMA.
lees verder ›



BEAU Fine Dining/Hotel WICC
Wageningen, RestaurantChefkok Nouredine werkt alleen met natuurlijke en eerlijke ingrediënten en verrassende producten met Arabische en Aziatische invloeden voor een spectaculaire beleving. Het mooiste gerecht is een gerecht waar liefde, tijd en aandacht aan is besteed.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
De Cantharel Restaurant
Ugchelen, RestaurantVerrassend culinair genieten met seizoensproducten en groenten en kruiden uit eigen ‘Erkend Veluws Streekproduct’ groentetuin.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
De Gouden Molen Restaurant
Rossum, RestaurantOns restaurant biedt ruime keus voor fijnproevers van de Franse klassieke keuken met moderne invloeden uit alle werelddelen. Onze menukaart wisselt elke 6 tot 8 weken, waar de seizoensinvloeden en streekproducten hun stempel drukken op de à la carte kaart.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
De Kleine Holevoet Restaurant
Scherpenzeel, RestaurantRestaurant De Kleine Holevoet is een culinair, verrassend en betaalbaar restaurant in Scherpenzeel waar op niveau wordt gekookt met dagverse producten, seizoensproducten en producten o.a. uit de streek.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
De Olliemölle Bistro
Borculo, RestaurantAchterhoekse gastvrijheid in een eeuwenoude sfeervolle watermolen gecombineerd met gastronomisch dineren metpure dagverse streek- en seizoen producten .
lees verder ›



De Watermolen Restaurant
Velp, RestaurantSfeervol dineren in een meer dan 600 jaar oude watermolen en genieten van een creatieve verfijnde keuken van streekgebonden en biologische producten.
lees verder ›



De Wildhoeve Restaurant
Emst, RestaurantWij streven ernaar zoveel mogelijk duurzaam, fairtrade en lokale producten in te kopen.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Flow Sanadome Restaurant
Nijmegen, RestaurantOnze menukaart bevat (h)eerlijke gerechten, waar mogelijk bereid met streekproducten. Wij houden rekening met allergieën. Onze menukaart geeft volop keuze aan vegetarische/ vegan alternatieven.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Het Arsenaal 1309
Doesburg, RestaurantCulinaire gerechten in een monumentale omgeving.
lees verder ›


Het Sluishuys
Nijkerk, RestaurantAmbachtelijk bereide gerechten met pure en verfijnde smaken.
lees verder ›



Huisje James Restaurant
Ugchelen, RestaurantCulinaire klassiekers met een twist. Op het menu de elementen bos, Veluws wild en groenten uit de eigen tuin.
lees verder ›



La Provence Restaurant
Zaltbommel, RestaurantTraditioneel, biologisch, ambachtelijk met mediterrane invloeden. Mogelijkheid tot private dining & vergaderingen.
lees verder ›



Landgoed Groot Warnsborn
Arnhem, RestaurantRestaurant La Belle Source biedt een uitgebreid arrangement van verschillende dagverse en regionale producten.Chef Niek Bezuijen kookt op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van het landgoed.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Lime Restaurant
Malden, RestaurantRestaurant Lime is toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt, alle gerechten zijn los te bestellen, er is geen verplichte volgorde. In de keuken gebruiken wij Mediterrane en Aziatische invloeden in onze gerechten.
lees verder ›





Old Skool Restaurant
Druten, Restaurant De chef brengt een Frans georiënteerde keuken met goede afwisseling in gebruikte technieken, hier en daar een Aziatisch accent en veelal regionale producten. Zijn keuken wint nog steeds aan verfijning
lees verder ›



Veluws Eethuis Wissel
Epe, RestaurantOns restaurant heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een gemoedelijke plek voor jong en oud met een traditionele en culinaire inslag en waar gastvrijheid met een “alles kan” mentaliteit voorop staat. In onze keuken wordt op een traditionele wijze gekookt met hoofdzakelijk duurzame streekproducten nog belangrijker is zonder zout en suikers, met als basis verse kruiden.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Vesters Restaurant
Nijmegen, RestaurantOnze specialiteiten: Bisque d’homard - Brandade van klipvis geserveerd met rillettes van kabeljauw, appel en cider - Grietfilet met gerookte knolselderij en hollandaise - Ravioli van hert en bloedworst met mosterd en bospeen.
lees verder ›





Het Keunenhuis
Winterswijk, RestaurantNel Schellekens kookt al 27 jaar vol passie vanuit het principe dat je alles eet wat er van het land komt: van kop tot kont, van schil tot pit, van bodem tot bord, 0% waste 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit hele gewone producten, in de natuur geplukt of bij de boer gekocht!
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Buitenlust on Wheels
Voorthuizen, CateringEen culinaire verwennerij vanaf onze mobiele keuken met de Big Green Eggs . Live bereiding van dagverse streekproducten. Heerlijke smaakcombinaties die direct uitgeserveerd worden. Daarbij is in overleg met u van alles mogelijk.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Bourgondisch genieten bij restaurant Mej. Janssen Arnhem.
Voorthuizen, CateringAls je niet bekend bent, is het even zoeken naar bourgondisch restaurant Mej. Janssen in de Arnhemse binnenstad aan de Korenmarkt. Hier begon Tim Vulperhorst ruim 8 jaar geleden zijn culinaire droom. Het…
lees verder ›


Restaurant Kruidt Lichtenvoorde
Lichtenvoorde, RestaurantRestaurant Kruidt biedt kwaliteit en comfort in een vernieuwende losse sfeer. Restaurant Kruidt kiest zorgvuldig alle ingrediënten uit bij voorkeur uit de streek en met de seizoenen. Restaurant Kruidt: een beleving voor alle zintuigen in de Achterhoek.
lees verder ›
28 maart 2023/door Yolande Vesters
Bonte Veren Bistro & Wijnbar Elst
Elst ( Gelderland), RestaurantBij Bonte Veren Bistro & Wijnbar moeten de gasten vooral lekker kunnen eten met een mooie keuze aan wijn. Alle gerechten worden zelf ambachtelijk bereid, de seizoenen volgend. Zo wisselt de kaart bijna maandelijks. Chef kok Bart werkt alleen met pure (h)eerlijke kwaliteitsproducten en eigenaar Bart Jurgens schenkt daar een keur aan passende wijnen bij.
lees verder ›
17 mei 2023/door Yolande Vesters
Binnen de Poorte Gastrobar Elburg
Elst ( Gelderland), RestaurantWij zijn een jong en enthousiast team die houden van goed eten en kwaliteit. We zorgen voor een relaxte sfeer met de nodige aandacht. Hierbij schenken wij verrassende wijnen en cocktails. Die goed aansluiten bij de gerechten. Op onze kaart vind je geen traditionele voor-hoofd-nagerechten. De maat zit tussen een voor en hoofdgerecht in. Hierdoor zijn de gerechten makkelijk te delen, of lekker om zelf op te eten. Onze muziek draagt bij aan een lekkere vibe. Zomers hebben wij een heerlijk terras aan de beek waar je lekker kan lunchen en borrelen. Proef, deel, ervaar en geniet
lees verder ›
4 september 2023/door Yolande VestersLeden
Informatie
Contact
Onze nieuwsbrief
Er zijn veel mooie ontwikkelingen in het topsegment van restaurants. Elke maand versturen wij onze nieuwsbrief vol met mooie verhalen.