
’t Kalkoentje Restaurant
Rhenen, RestaurantAl ruim 30 jaar vernieuwend en “Still going strong”. Intiem en uniek, onze historie rijkt ver en daar zijn we trots op. De klassiekers en de vernieuwers, onze gerechten zijn divers van smaak en textuur. Ons doel is om een onvergetelijk moment aan uw dag te mogen toevoegen.
lees verder ›





Concours Restaurant
Utrecht, RestaurantConcours is een informeel stadsrestaurant met open keuken waar iedere dag gewerkt wordt aan een uniek diner, geïnspireerd op bijzondere leveranciers met eenzelfde passie voor smaak. De ambacht en passie voor gastronomie komen samen aan tafel als ook de wijnen die de gerechten omlijsten.
lees verder ›



De Aubergerie Restaurant
Amersfoort, RestaurantTerwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en service op het hoogste niveau. In een luchtig chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken.
lees verder ›




De Klub Restaurant
Utrecht, RestaurantDe Klub serveert iedere 2 weken een nieuw menu. Bij zowel voorgerecht, tussengerecht als hoofdgerecht zijn er altijd twee keuzes; één vegetarisch, de andere met vlees of vis. Er wordt altijd met seizoensgebonden producten gekookt.
lees verder ›


De Mandemaaker Hotel Restaurant
Bunschoten Spakenburg, RestaurantHeerlijk culinair genieten, aan de oude haven met zijn authentieke botters. Op ons gezellige (verwarmde) terras. Altijd verse seizoensproducten met heerlijke topwijnen! In huis: vers uit ons homarium: verse kreeft en verse oesters. Van mei tot oktober: verse palinggerechten
lees verder ›



First Restaurant
Zeist, RestaurantDe pure smaak van verse ingrediënten. Een gepassioneerde kijk op koken. Dát zijn de uitgangspunten van First’s Chef de cuisine John Stoffers. Voor zijn steeds weer verrassende gerechten laat hij zich inspireren door de seizoenen en de kwaliteitsproducten van lokale leveranciers.
lees verder ›


Kasteel Kerckebosch
Zeist, RestaurantDe Bistoria is gelegen in de informele serre waar we u meenemen op een mooie reis van internationale smaken (o.a. Frankrijk, Italië, de Caraïben en Azië). Verfijnde gerechten, verrassende combinaties en een mooie wijnselectie maken uw reis compleet. Tevens kunt u terecht in de Salon Lounge of andere ruimtes van het kasteel voor private dining, royal tea, bar, terras of vinoteca.
lees verder ›


Klein Fornuis Restaurant
Baarn, RestaurantHuiskamerrestaurant, gastronomie in een intieme omgeving. Minstens zo belangrijk is de ambiance. Peter creëert een unieke, persoonlijke sfeer. Eet, drink, lach!
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Le Nord Restaurant
Bilthoven, RestaurantIn het noorden van Bilthoven vindt u het Franse restaurant van Lieke & Grégory Nicole op een bijzondere plek. Le Nord is gehuisvest in een authentieke boerenhoeve. In deze omgebouwde boerderij uit 1885 kunt u terecht voor heerlijke verfijnde gerechten uit handen van Patron Cuisinier Grégory Nicole.
Bij Le Nord kunt u zich laten verwennen door bijvoorbeeld te kiezen voor het ‘Menu Saison, Menu Bib Gourmand of gerechten van onze à la carte kaart’. In 2018 zijn wij beloond met een BIB Gourmand van Michelin en hebben wij 13 punten van Gault & Millau mogen ontvangen.
Bij Le Nord kunt u zich laten verwennen door bijvoorbeeld te kiezen voor het ‘Menu Saison, Menu Bib Gourmand of gerechten van onze à la carte kaart’. In 2018 zijn wij beloond met een BIB Gourmand van Michelin en hebben wij 13 punten van Gault & Millau mogen ontvangen.
lees verder ›




Spui 76 Restaurant
Bunschoten-Spakenburg, RestaurantLaat je verrassen door klassieke gerechten met een twist, je verwarmen door de huiselijke sfeer én…laat je verleiden door Spui 76. Onze uitnodigende gerechten en heerlijke wijnen zijn bedoeld om even in te verdwijnen. Wil je volop culinair genieten? Laat je verleiden.
lees verder ›



Zilt & Zoet Restaurant
Maartensdijk, RestaurantHet restaurant van Zilt & Zoet is modern ingericht met een knipoog naar traditie. De oude boerderij ademt sfeer en gezelligheid uit, informeel samen eten en genieten van gerechten op traditionele wijze bereid met producten uit streek en vaderland.
lees verder ›




Leden
Informatie
Contact
Onze nieuwsbrief
Er zijn veel mooie ontwikkelingen in het topsegment van restaurants. Elke maand versturen wij onze nieuwsbrief vol met mooie verhalen.