
Vivium Het Vestion
Naarden, ZorginstellingenAmbachtelijke keuken zoveel mogelijk gebaseerd op basis van biologische seizoensgroenten
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
BOSQ Restaurant
Texel, RestaurantHet restaurant van Bos en Duin is strak, licht en modern. Chef Robin maakt creatieve, lichte en Frans georiënteerde gerechten gebruikmakend van de vele Texelse specialiteiten, maar met een knipoog naar de rest van de wereld.
lees verder ›



Brasserie Bruis
Haarlem, RestaurantBruis is een informele brasserie waar de gast terecht kan voor internationale brasseriegerechten op niveau, een hapje en een goed glas wijn.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Brasserie Carstens
Amsterdam, RestaurantMet Carstens creëert Maik een stadse brasserie in hartje Amsterdam en legt de verbinding tussen het stadsleven en producten uit boerengebieden en de visserij. Een menukaart die meebeweegt met de vier seizoenen. Een plek waar je in de stad voor even terug gaat naar het land. En je je weer herinnert hoe dat smaakt.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Café Caron
Amsterdam, RestaurantIn een ongedwongen sfeer kun je er genieten van de ongedwongen Franse keuken
lees verder ›


Cantine de Caron
Amsterdam, RestaurantDe gasten worden verwelkomt op een warme manier vanuit het gedachtengoed van de Familie Caron: goed eten, goede wijn en gastvrije service.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
C’est La Vie Restaurant/Grand Hotel Beatrix
Huisduinen, RestaurantDit trendy,stijlvol ingerichte restaurantbiedt een culinaire beleving met een modern klassieke keuken en dagverse lokale seizoens ingrediënten.
lees verder ›



De Doelen Restaurant
Muiden, RestaurantHet restaurant is gevestigd in een pand uit 1668 direct gelegen aan de sluis van Muiden. Laat u verrassen door vers, ambachtelijk en puur bereide gerechten in een intieme sfeer, omgeven door kunst. Het fantastische terras aan de sluis en de uitgebreide wijnkaart maken dit restaurant het gehele jaar door aanbevelingswaardig.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
De Fortuna Restaurant
Edam, RestaurantBij De Fortuna wordt er gewerkt met producten uit de directe omgeving zoals vanzelfsprekend de vers gevangen zeevis, paling, Wieringse garnaalkroketjes, de wereldberoemde Edammer- en Beemster kaas, Beemster aardappels, Zaanse mosterd, en Hollands Weiderund.
lees verder ›


De Gouden Reael by Caron
Amsterdam, RestaurantBij De Gouden Reael met chef Thomas Demuth, geniet je van Franse gerechten, wijnen en gastvrijheid.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
DenC Restaurant
Amsterdam, RestaurantIn een ontspannen huiskamersetting serveren Johan en Emmalou met plezier en passie de gerechten en wijnen op een duurzame en biologische basis. Ambachtelijke streekgebonden gerechten met een Frans-Méditerrane signatuur .De wijnkaart vult de keuken goed aan met vooral natuurlijke wijnen en veel eigen unieke import
lees verder ›


D’Swarte Walvis Restaurant
Zaandam, RestaurantDe Hoop op d’Swarte Walvis is qua eten afgestemd op de verwende gastronoom, die op zoek is naar eerlijke vakkundig bereide creaties. Ingrediënten zoals het SkagerDijk varken toteen vegetarisch menu met Oud- Hollandse groenten maken die verwachtingen nog eens extra waar.
lees verder ›




Johannes Restaurant
Amsterdam, RestaurantWij serveren een maandelijks wisselend Chefsmenu waarbij wij u verrassen met 4 tot 8 gerechten en bijpassende wijnen. Of u kunt zelf kiezen uit ons à la carte menu en de uitgebreide menukaart. Restaurant Johannes biedt geheel verzorgde private dinnercruises aan waarbij het genieten is van onze gerechten terwijl u door de Amsterdamse grachtengordel vaart.
lees verder ›



La Mère Anne Restaurant
Oudendijk, RestaurantBij La Mère Anne kunt u onder meer terecht voor feesten, logeren in moderne kamers, maar vooral: lekker eten! Er is het fijne à la carte restaurant met zijn vele regionale specialiteiten en uitmuntende wijnkaart en service. De chef heeft een voorkeur voor regionale producten, die hij op een eigentijdse wijze op smaak brengt.
lees verder ›


Oxalis Restaurant
Wervershoof, RestaurantChef Geoffrey van Melick werkt alleen met de beste ingrediënten, liefst van dichtbij. Geoffrey creeert gastronomische gerechten op hoog niveau van pure natuurlijke producten uit de regio en met de seizoenen.
lees verder ›


Petit Caron
Amsterdam, RestaurantEen gezellige bistro in de Pijp waar je terecht kunt voor Franse gerechten en heerlijke wijnen volgens de traditie van familie Caron.
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Ratatouille Food & Wine Restaurant *
Haarlem, RestaurantHet succesvolle restaurant aan het Spaarne in Haarlem van chef Jozua Jaring is, net als ratatouille, een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving.
lees verder ›





Red Chilli Restaurant
Nieuwe Niedorp, RestaurantIn het landelijke Nieuwe-Niedorp ligt dit Chinees-Vietnamese restaurant dat sfeervol is ingericht als een Zuid-Chinese boerderij. Met verse producten uit de directe omgeving, maakt Chinese Meesterkok Tso Min Cheng verfijnde gerechten die opvallen door de
lees verder ›






Van Speijk Restaurant
Egmond aan Zee, RestaurantChef Bart Wapstra zwaait sinds 2014 de scepter in de keuken. “Het beste stukje vlees, de lekkerste verse vissoorten, krachtige espresso, een heerlijke Van Speijk burger XXL, mooi speciaalbier van de tap of adembenemende 18 jaar oude Schotse whisky.” zo omschrijven Alexandra en Arnoud zelf hun bedrijf. En zo is het ook!
lees verder ›
7 januari 2023/door WebtailMaster
Monsees Brasserie Hilversum
Hilversum, RestaurantEen te gekke, mooie brasserie waar mooi, puur gekookt wordt, de lekkerste wijnen worden geserveerd en de gast een hele mooie culinaire ervaring beleeft.
lees verder ›
3 maart 2023/door Yolande Vesters
MANO Restaurant Haarlem
Haarlem, RestaurantIn een intiem en monumentaal pand op de plek waar het Spaarne en de Bakenessergracht elkaar ontmoeten, hartje van Haarlem, is het chefsteam Kevin Kion en Daniël Damen begonnen aan een nieuw avontuur. Het restaurant is volledig gerestyled zonder de karakteristieke eigenschappen te verliezen. Er is gewerkt aan een nieuwe vibe, uniek voor de stad Haarlem: een clubbie en urban gevoel bij binnenkomst, met alle comfort en service die je mag verwachten. Op zoek naar wat de natuur in de verschillende seizoenen te bieden heeft, wisselt het menu doorlopend en wordt zoveel als mogelijk met producten uit de omgeving gewerkt. De gerechten van MANO kenmerken zich door kwaliteit met aandacht en respect voor de natuur, creatief vakmanschap en duurzaam ondernemerschap.
lees verder ›




Restaurant MARIO Neck
Wijdewormer ( Noord-Holland), RestaurantOnze kookfilosofie en -vaardigheid, om op simpele wijze en met een gering aantal ingrediënten een hoogstaand product voor te zetten, is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. In samenwerking met de Chef-kok ontwikkelen wij om de twee weken een uitgebalanceerde proeverij van gerechten, waarin de veelal uit Italië geïmporteerde ingrediënten de authenticiteit van de smaken blijft garanderen.
lees verder ›



Leden
Informatie
Contact
Onze nieuwsbrief
Er zijn veel mooie ontwikkelingen in het topsegment van restaurants. Elke maand versturen wij onze nieuwsbrief vol met mooie verhalen.