
Alexander’s Restaurant
Kerkwerve, RestaurantOnze gerechten zijn gebaseerd op de Franse en Nederlandse keuken. Laat u verrassen door het Menu Confiance, bijzondere smaken en combinaties die de chef voor u creëert. Alle gerechten worden in eigen keuken bereid met dagverse seizoensproducten die zoveel mogelijk uit de omgeving komen. Durft u de uitdaging aan?
lees verder ›


Napoleon Restaurant
Hulst, RestaurantOndersteund door ambachtelijke kennis en hedendaagse interpretatie tovert het team van Napoleon de heerlijkste gerechten op tafel, soms met een duidelijke knipoog naar modernisme.
lees verder ›


Restaurant De 6 Linden
Heille Zeeland, RestaurantBoutique Hotel en Restaurant in Heille, West-Zeeuws-Vlaanderen, niet ver van Sluis. Hier bouwden Eelke en Jesse hun gastronomische paradijs op aarde. Hier kweken zij hun eigen groenten en worden de kippen gehouden. Deze groenten en kruiden van het seizoen geven kleur aan de menukaart, die zij aanvullen met lokale vlees- en vissoorten. Zo verwerkt Jesse dry-aged rund uit de buurt. Daarnaast wordt er samengewerkt met een biologische coöperatie die producten van streekproducenten verzamelt. Jesse en Eelke experimenteren met oude en nieuwe technieken op gebied van koken, inmaken en fermenteren.
lees verder ›


Morille Restaurant*
Koudekerke, RestaurantMorille staat voor eerlijk en puur koken met het beste van Zeeland. In de keuken staan wildpluk en eigen teelt centraal. Er wordt gekookt op basis van de seizoenen en het aanbod van moestuin, veld, zee, bos en duin. Daarom voert Morille een kleine kaart die elke dag anders kan zijn.
lees verder ›




Leden
Informatie
Contact
Onze nieuwsbrief
Er zijn veel mooie ontwikkelingen in het topsegment van restaurants. Elke maand versturen wij onze nieuwsbrief vol met mooie verhalen.