
G7 Food & Drinks Restaurant
Sittard, RestaurantHemels Genieten! Dat is tafelen op de mooiste plek van Sittard; het historische Gruizenkerkje. In een sfeervolle ambiance, bijzonder in eenvoud. Hier maken wij voor jou van iets gewoons, iets bijzonders. Herkenbare ingrediënten uit onze eigen moestuin en omgeving smaken met een verrassende twist als nooit tevoren. Graag verbazen we je door onverwachte wij-spijs combinaties. Voel je welkom in een ongedwongen sfeer en laat je verrassen, beleef en geniet!
lees verder ›



Maurice@home
Horst, CateringExclusieve catering op locatie, het verzorgen van een gastronomisch diner bij u thuis, het volgen van een kookworkshop: puur genieten en liefdevolle verwennerij staan bij Maurice voorop. Een passie voor koken bij jou thuis.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Hof van Herstal Restaurant
Echt, RestaurantDe smaakzintuigen van gasten prikkelen met eerlijke gerechten! Daarom zijn wij elke dag op zoek naar mooiere en nieuwe ingrediënten, liefst uit eigen streek. Het samenspel van geur, kleur, smaak en structuur zorgen voor een unieke beleving. Onze passie proeft u terug in onze gerechten. Onze gastvrijheid ervaart u bij ons aan tafel.
lees verder ›



Restaurant Aan Sjuuteeänjd* ( Sjuut)
Schinnen, Restaurant25 jaar Sjuut: 25 jaar biologisch en duurzaam pionieren
Wat hebben de Brave Hendrik, de Bloemendaalse Blonde en het Zeeuws Zeempje met elkaar gemeen? Deze drie vergeten groenten staan alledrie in de moestuin van Jean en Sonja Thoma. Na 25 jaar pionieren staan de eigenaren van restaurant Aan Sjuuteeänjd in Schinnen nog altijd stevig met de ‘voeten in de pratsj’. Zij blijven trouw aan hun eigenzinnige werkwijze en creëren culinaire gerechten met gewone, maar vooral lokale en biologische ingrediënten. Streekgerechten op sterrenniveau, maar de chefkok blijft nuchter: “Ik heb liever veertig gasten, dan veertig sterren. De groene Michelinster zien we echter als een mooie waardering voor onze duurzaamheidsmissie.”
Wat hebben de Brave Hendrik, de Bloemendaalse Blonde en het Zeeuws Zeempje met elkaar gemeen? Deze drie vergeten groenten staan alledrie in de moestuin van Jean en Sonja Thoma. Na 25 jaar pionieren staan de eigenaren van restaurant Aan Sjuuteeänjd in Schinnen nog altijd stevig met de ‘voeten in de pratsj’. Zij blijven trouw aan hun eigenzinnige werkwijze en creëren culinaire gerechten met gewone, maar vooral lokale en biologische ingrediënten. Streekgerechten op sterrenniveau, maar de chefkok blijft nuchter: “Ik heb liever veertig gasten, dan veertig sterren. De groene Michelinster zien we echter als een mooie waardering voor onze duurzaamheidsmissie.”
lees verder ›




Brasserie Mijn Streek
Heerlen, RestaurantBrasserie Mijn Streek is een ontmoetingsplek voor iedereen, waar lekker eten en ontspannen centraal staat. Er wordt bij voorkeur gewerkt met producten uit de eigen streek ( Mijn Streek), het ritme van de seizoenen wordt gevolgd en waar mogelijk gebruikt de chef biologische producten. In 2018 werden zij in de Michelin Gids beloond met een Bib Gourmand als waardering voor een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Hiermee werd Mijn Streek een bij velen geliefde hotspot. Focus op kwaliteit en oprechte gastvrijheid, met een knipoog naar de lokale ambacht.
lees verder ›


Silvie Slachter, Vice-voorzitter Euro-Toques Nederland
Bestuursfunctie
Vanwege haar roots in de horeca en activiteiten als beursmanager BBB MECC Maastricht (exclusive Business Partner Euro-Toques Nederland) is Silvie Slachter Met ingang van 6 december 2023…
Vanwege haar roots in de horeca en activiteiten als beursmanager BBB MECC Maastricht (exclusive Business Partner Euro-Toques Nederland) is Silvie Slachter Met ingang van 6 december 2023…
lees verder ›
22 december 2024/door Yolande Vesters
Hoeve de Boogaard Restaurant
Geijsteren, RestaurantGenieten van elkaar, van de heerlijke sfeer, van een mooi gedekte tafel en van de bijzonder smakelijke gerechten. De producten komen van kleine leveranciers uit de omgeving en de eigen moestuin. Frans, Mediterraanse keuken.
lees verder ›


Graaf ter Horst
Horst, RestaurantHoewel het spreekwoord zegt: “Wat men van ver haalt, is lekker”, halen chef Mike Honig en zijn team de ingrediënten voor hun culinaire kunsten liever zo dicht mogelijk bij huis. Letterlijk om de hoek, in de tuin. Want in de rijke contreien van Gekke Graaf Frans Clemens von Fürstenberg , waar restaurant Graaf ter Horst is gevestigd, is de grond uiterst vruchtbaar. Het monumentale pand – de voormalige kasteelboerderij en daarvoor tiendschuur van Huys ter Horst – ademt historie en ambacht. De keukenbrigade kookt de meest prachtige gerechten op geheel eigen wijze met de seizoenen mee, stuk voor stuk met zorg samengesteld en altijd met louter pure verse ingrediënten.
lees verder ›
20 april 2024/door Yolande Vesters
Heuvelzicht Restaurant
Schin op Geul, RestaurantOns restaurant is al vaak geroemd om zijn bijzondere keuken. We stellen elke dag een ander menu voor u samen met dagverse producten uit de omgeving.
lees verder ›
7 januari 2023/door Restaurants van Webtail
Beluga Loves You* Restaurant
Maastricht, RestaurantDe missie van Beluga
Bij Beluga Loves You streven we altijd naar het állerbeste voor onze gasten. Het liefst gebruiken we daarbij zoveel mogelijk lokale producten. Er is namelijk zoveel moois in de buurt te vinden, als je maar goed om je heen kijkt.
Het is vervolgens een prachtige uitdaging om door middel van gerechten te laten zien, dat we trots mogen zijn op hetgeen onze regio allemaal te bieden heeft. Die constante zoektocht naar eenvoud maakt mijn vak zo fantastisch.
Het verhaal van Beluga Loves You
Bij Beluga Loves You hechten we veel waarde aan de herkomst van onze ingrediënten. Herkomst is bij Beluga Loves You een rode draad door onze gerechten. Onze gerechten hebben altijd een frisse toon, met een hoofdbestandsdeel van hoge kwaliteit. Onze garnituren zijn altijd onderdanig aan het hoofdbestandsdeel.
Om te garanderen dat onze ingrediënten worden gewonnen met respect voor de natuur reist Servais een aantal keer per jaar af naar onze leveranciers. Tijdens deze reizen bekijkt hij hoe de leverancier omgaat met onze producten en of ze worden behandeld met respect voor de natuur.
Servais & Stephanie Tielman
Bij Beluga Loves You streven we altijd naar het állerbeste voor onze gasten. Het liefst gebruiken we daarbij zoveel mogelijk lokale producten. Er is namelijk zoveel moois in de buurt te vinden, als je maar goed om je heen kijkt.
Het is vervolgens een prachtige uitdaging om door middel van gerechten te laten zien, dat we trots mogen zijn op hetgeen onze regio allemaal te bieden heeft. Die constante zoektocht naar eenvoud maakt mijn vak zo fantastisch.
Het verhaal van Beluga Loves You
Bij Beluga Loves You hechten we veel waarde aan de herkomst van onze ingrediënten. Herkomst is bij Beluga Loves You een rode draad door onze gerechten. Onze gerechten hebben altijd een frisse toon, met een hoofdbestandsdeel van hoge kwaliteit. Onze garnituren zijn altijd onderdanig aan het hoofdbestandsdeel.
Om te garanderen dat onze ingrediënten worden gewonnen met respect voor de natuur reist Servais een aantal keer per jaar af naar onze leveranciers. Tijdens deze reizen bekijkt hij hoe de leverancier omgaat met onze producten en of ze worden behandeld met respect voor de natuur.
Servais & Stephanie Tielman
lees verder ›




Restaurant Gaar
Rothem (L), RestaurantOnze keuken onder leiding van chef/eigenaar Joachim Müller, kookt met passie en kennis van kwaliteitsproducten (waar mogelijk uit de regio). Tijdloze klassiekers zoals onze huisgemaakt terrine (van bijv. Limburgs varken of Regionaal wildzwijn) gaan hand in hand met de Krokante tortilla met Oosters gemarineerde tonijn. Deze twee signature dishes van Joachim laten meteen zien wat je van ons menu mag verwachten.
Klassiek Frans, met invloeden uit Italië en Spanje en een knipoog naar het Oosten.
Met als allerbelangrijkste ingrediënten: Kwaliteit, Liefde en Smaak!
Klassiek Frans, met invloeden uit Italië en Spanje en een knipoog naar het Oosten.
Met als allerbelangrijkste ingrediënten: Kwaliteit, Liefde en Smaak!
lees verder ›




Danyel Restaurant
Maastricht, Restaurant“Ik ben met Restaurant Danyel gestart vanuit een passie voor echt voedsel, voor vers, gezond en authentiek eten en met respect voor product, traditie en de klassieke keuken. Mijn keuken staat bekend om zijn flexibiliteit, zeker voor speciale diëten en allergieën.”
lees verder ›



Schatull Restaurant
Vaals, RestaurantWaan U een avond in Italië! Laat U verwennen met creatieve, moderne Italiaanse gerechten en bijpassende wijnen in een klein en elegant gastronomisch restaurant. Reserveer tijdig, er zijn slechts 5 tafels en plaats voor maximaal 16 gasten.
lees verder ›

Leden
Informatie
Contact
Onze nieuwsbrief
Er zijn veel mooie ontwikkelingen in het topsegment van restaurants. Elke maand versturen wij onze nieuwsbrief vol met mooie verhalen.