Nieuws
Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

Bistro de Koetsier opent haar deuren op 1 mei
Na zes mooie jaren als Restaurant de Koetsier luiden Martijn en Ayesta Coenen van Hoek een nieuw hoofdstuk in. Vanaf 1 mei verwelkomen zij hun gasten in Bistro de Koetsier aan de Eindhovenseweg 41 in Boxtel.…
lees verder ›
30 april 2025/door Yolande Vesters
Verfijnde smaken bij restaurant de Koetsier.
Als je vanaf het Zuiden Boxtel binnen komt verwelkomt Restaurant de Koetsier je direct. Wat opvalt is de goede bereikbaarheid , een ruime parkeerplaats, een goed onderhouden moestuin met eetbare groenten,…
lees verder ›
29 april 2025/door Yolande Vesters
Bistro ElVi komt met menu “HOLLANDE”
In het hart van het pittoreske, kunstenaars dorp Bergen (NH), aan de ruinekerk, wordt je omarmd door een sfeervolle ambiance. Bistro ElVi is een klassieke en stijlvolle bistro geinspireerd door de vele…
lees verder ›
29 april 2025/door Yolande Vesters
Restaurant en Evenementenlocatie De Dyck sluit per 16 juli de deuren: ‘met trots en dankbaarheid nemen wij afscheid’
Met pijn in het hart heeft eigenaar Reinier Kempenaar besloten om per 16 juli de deuren van Restaurant en Evenementenlocatie De Dyck te sluiten: “De aanhoudend stijgende kosten maken het helaas onmogelijk…
lees verder ›
24 april 2025/door Yolande Vesters
Jonnie Boer. Een mentor, een meester, een legende
Vandaag kwam het verdrietige nieuws dat Jonnie Boer totaal onverwacht op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van een longembolie is overleden. Dit raakt ons diep. Voor velen een inspiratie of een mentor.…
lees verder ›
23 april 2025/door Yolande Vesters
Programma 30 Juni 2025: Euro-Toques Jaarevent bij Kasteel Maurick Vught .
12.00 uur: Ontvangst afgevaardigden van de aangesloten landen Euro-Toques International & VIP's , leden en partners met walking lunch door VHC Jongens BV met culinaire adviseur Rik van Diepen.
13.30…
13.30…
lees verder ›
21 april 2025/door Yolande Vesters
Valderrama – Olijfolie van topkwaliteit
Valderrama staat voor premium Spaanse olijfolie, geproduceerd met vakmanschap en innovatie. Onze oliën worden direct na de oogst koud geëxtraheerd, waardoor de pure smaak en voedingswaarde optimaal behouden…
lees verder ›
21 april 2025/door Yolande Vesters
L’ Osteria Tartufo Lab.
Mamma Natura
Het zijn twee simpele woorden, maar o zo belangrijk in de wereld van de verse truffels. Samen met de juiste bomen, planten en de diverse diersoorten zoals de wildzwijnen, dassen, stekelvarken…
Het zijn twee simpele woorden, maar o zo belangrijk in de wereld van de verse truffels. Samen met de juiste bomen, planten en de diverse diersoorten zoals de wildzwijnen, dassen, stekelvarken…
lees verder ›
21 april 2025/door Yolande Vesters
Bert van Eijden
Samen met zijn vrouw Ans Huurdeman was Bert van Eijden 28 jaar lang de eigenaar van restaurant De Mandemaaker. Dit jaar zou hij er zelfs vijftig jaar werken. Sinds 1 februari is het restaurant overgenomen…
lees verder ›
10 april 2025/door Yolande Vesters
Restaurant Jongwijs Westzaan, daar waar traditie en toekomst hand in hand gaan.
Een plek waar al honderden jaren verhalen ontstaan. Westzaan, een straat van 5 kilometer lang met talloze Rijksmonumenten. Waar 400 jaar geleden belasting betaald moest worden op de ramen aan de straatkant:…
lees verder ›
9 april 2025/door Yolande Vesters
17-18 mei 2025: Weingarten Weekend bij Restaurant de Koetsier Boxtel
Wijn . Spijs . Proeven . Genieten.
Locatie: Restaurant de Koetsier Boxtel
Proef, ontdek en geniet: een weekend vol wijn, smaak en gezelligheid.
Zaterdag 17 mei: BBQ & Wine Tasting
Duitse topwijnen,…
Locatie: Restaurant de Koetsier Boxtel
Proef, ontdek en geniet: een weekend vol wijn, smaak en gezelligheid.
Zaterdag 17 mei: BBQ & Wine Tasting
Duitse topwijnen,…
lees verder ›
6 april 2025/door Yolande Vesters
Your Gin x Euro-Toques International gaan de samenwerking aan
Groot nieuws! Your Gin en Euro-Toques International slaan de handen ineen. Founders Ben van Delft en Sander Claassen vertellen: “We zijn supertrots om onze samenwerking internationaal uit te breiden…
lees verder ›
1 april 2025/door Yolande Vesters
𝗖𝗿𝗮𝗳𝘁 & 𝗖𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗲 𝗺𝗲𝗲𝘁𝘀 𝗦𝗞𝗔̊𝗟
Unieke samenwerking van Craft & Cuisine met restaurant Skal Grave
Zondag 16 maart mochten Jeroen Verbruggen van Kameraod Brouwers en zijn team weer de kennis en kunde van Craft & Cuisine presenteren.…
Zondag 16 maart mochten Jeroen Verbruggen van Kameraod Brouwers en zijn team weer de kennis en kunde van Craft & Cuisine presenteren.…
lees verder ›
31 maart 2025/door Yolande Vesters
𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲̀𝗿𝗲 𝗖𝗿𝗮𝗳𝘁 & 𝗖𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗲 𝗯𝗶𝗷 ‘𝗔𝗿𝘀𝗲𝗻𝗮𝗮𝗹 𝟭𝟯𝟬𝟵’ – 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗙𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝗿
Craft & Cuisine Première
Donderdag 13 maart vond de 𝗖𝗿𝗮𝗳𝘁 & 𝗖𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗲-𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲̀𝗿𝗲 plaats bij restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg.
Een…
Donderdag 13 maart vond de 𝗖𝗿𝗮𝗳𝘁 & 𝗖𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗲-𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲̀𝗿𝗲 plaats bij restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg.
Een…
lees verder ›
31 maart 2025/door Yolande Vesters
René Brienen begint naar eigen zeggen aan zijn tweede jeugd in Bonaire
Vertrek uit Well nabij
Wij ontmoeten sterrenchef René Brienen die net terug is van vakantie op Bonaire bij restaurant Graaf ter Horst. René was daar op uitnodiging van Vincent van der Valk, eigenaar…
Wij ontmoeten sterrenchef René Brienen die net terug is van vakantie op Bonaire bij restaurant Graaf ter Horst. René was daar op uitnodiging van Vincent van der Valk, eigenaar…
lees verder ›
31 maart 2025/door Yolande Vesters
Unieke samenwerking Graaf Ter Horst met René Brienen
'𝐄𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐞𝐭𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐬𝐳𝐞𝐥𝐟, 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐞𝐭𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐁𝐫𝐢𝐞𝐧𝐞𝐧'
Vanaf zondag 30 maart…
Vanaf zondag 30 maart…
lees verder ›
31 maart 2025/door Yolande Vesters
(H)eerlijk plantaardig genieten bij Down To Earth Velp
Reno Wiertz en Siebe de Roos delen een unieke band als voormalige studenten van de
hotelschool NHL Stenden in Leeuwarden. Reno was al langere tijd werkzaam in Australië toen
hun wegen elkaar kruisten…
hotelschool NHL Stenden in Leeuwarden. Reno was al langere tijd werkzaam in Australië toen
hun wegen elkaar kruisten…
lees verder ›
30 maart 2025/door Yolande Vesters
(H)eerlijk toeven bij Boutique Hotel Restaurant De Bungelaer in Beers
Toen het ondernemerskoppel Hilke en Paul van der Mark een aantal jaren geleden aan het varen waren op de Kraaijenbergse Plassen viel het ze op dat er weinig horeca aanwezig was in deze omgeving. Paul van…
lees verder ›
30 maart 2025/door Yolande Vesters
Interessante workshops bij VHC Actifood
Special Cacaoboter - techniek Airbrush
Ontwikkel jouw stijl! Airbrushen is hot. Met deze techniek voorzie je huisgemaakte bonbons van een spetterende kleurcombinatie. Zo geef je ze een persoonlijke…
Ontwikkel jouw stijl! Airbrushen is hot. Met deze techniek voorzie je huisgemaakte bonbons van een spetterende kleurcombinatie. Zo geef je ze een persoonlijke…
lees verder ›
16 maart 2025/door Yolande Vesters
ANFORS IMPERIAL VERWELKOMT CHELONE SAALMINK ALS NIEUWE AANWINST IN HET TEAM
Anfors Imperial is verheugd om Chelone Saalmink te verwelkomen als nieuwste lid van het team.
Met haar uitgebreide ervaring als sommelier in zowel Nederland als het Caribisch gebied en haar passie
voor…
Met haar uitgebreide ervaring als sommelier in zowel Nederland als het Caribisch gebied en haar passie
voor…
lees verder ›
14 maart 2025/door Yolande Vesters