Nieuws
Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

Meet the chef: Manouk De Poorter – Wols Restaurant Dell’Arte Cadzand
Meet the chef ETN Young Chef Award
Manouk De Poorter-Wols restaurant Dell’Arte Cadzand. Manouk is 27 jaar en woonachtig in Terneuzen. Zij is afgestudeerd aan de Cas Spijkers Academie Breda en werkt…
Manouk De Poorter-Wols restaurant Dell’Arte Cadzand. Manouk is 27 jaar en woonachtig in Terneuzen. Zij is afgestudeerd aan de Cas Spijkers Academie Breda en werkt…
lees verder ›
30 augustus 2023/door Yolande Vesters
CNB Enterprises B.V. gaat partnership aan met Euro-Toques Nederland
EURO-TOQUES NEDERLAND STELT JE VOOR AAN CNB ENTERPRISES B.V.
CNB Enterprises B.V. is een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland. CNB is Europa's grootste aanbieder van Japans servies en kookartikelen.…
CNB Enterprises B.V. is een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland. CNB is Europa's grootste aanbieder van Japans servies en kookartikelen.…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
In Gruizenkerkje Sittard gevestigd toprestaurant G7 krijgt nieuw interieur
G7 Food & Drinks in Sittard neemt vanaf 3 november 2023 structureel intrek in het uit 1634 stammende Gruizenkerkje en krijgt een nieuw interieur. De noodoplossing om tijdens de coronaperiode in aanvulling…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef : Bart Eker Kasteel Kerckebosch finalist Young Chef Award powered by VHC BV
Meet the chef: Bart Eker Kasteel Kerckebosch Zeist
“ Begin 2016 begon mijn koks-carrière als stagiair bij de Bovenmeester in Steenwijk, onder leiding van Jan Nijland en later Kevin Schlaman. Hierna…
“ Begin 2016 begon mijn koks-carrière als stagiair bij de Bovenmeester in Steenwijk, onder leiding van Jan Nijland en later Kevin Schlaman. Hierna…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
De deelnemers van de Euro-Toques Nederland Young Chef Award zijn bekend
ETN YOUNG CHEF AWARD powered by VHC BV
Woensdag 20 september 2023 13.30-17.00 uur zal op de Euro-Toques Nederland Wedstrijdvloer tijdens Gastvrij Rotterdam de Young Chef Award plaatsvinden. De deelnemers…
Woensdag 20 september 2023 13.30-17.00 uur zal op de Euro-Toques Nederland Wedstrijdvloer tijdens Gastvrij Rotterdam de Young Chef Award plaatsvinden. De deelnemers…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Dimitri Roedoe restaurant ’t Ambachthuys Rotterdam Hillegersberg
Meet the chef:
Al jong weet geboren Leidenaar Dimitri Roedoe precies wat hij wenst; Hij zal in de leer gaan bij de beste chefs ter wereld om zo het prachtige koksambacht te leren. En zo zal het geschieden.…
Al jong weet geboren Leidenaar Dimitri Roedoe precies wat hij wenst; Hij zal in de leer gaan bij de beste chefs ter wereld om zo het prachtige koksambacht te leren. En zo zal het geschieden.…
lees verder ›
27 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Devin Looijschelder Kasteel Kerckebosch Zeist
Meet the chef.
Met patron cuisinier Hans van Triest is chef de cuisine Devin Looijschelder verantwoordelijk voor alle gastronomie binnen de muren van Kasteel Kerckebosch. DE culinaire trekpleister in…
Met patron cuisinier Hans van Triest is chef de cuisine Devin Looijschelder verantwoordelijk voor alle gastronomie binnen de muren van Kasteel Kerckebosch. DE culinaire trekpleister in…
lees verder ›
27 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Leon Barents Herberghe in de Heerlyckheid Deurne
Meet the chef
Chef patron Leon Barents van Herberghe in de Heerlyckheid Deurne zit al 37 jaar in het vak en is ambachtsman pur sang. 19 Jaar geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen. Met de Franse…
Chef patron Leon Barents van Herberghe in de Heerlyckheid Deurne zit al 37 jaar in het vak en is ambachtsman pur sang. 19 Jaar geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen. Met de Franse…
lees verder ›
26 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Sander de Vette Hotel Restaurant de Mandemaaker.
Meet the chef : Sander de Vette
Chef Sander de Vette en zijn brigade van Hotel Restaurant De Mandemaaker werken graag met lokale producten van de wisselende seizoenen. Omdat Bunschoten Spakenburg…
Chef Sander de Vette en zijn brigade van Hotel Restaurant De Mandemaaker werken graag met lokale producten van de wisselende seizoenen. Omdat Bunschoten Spakenburg…
lees verder ›
26 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Jouke-Piet Drijfhout Restaurant Landgoed de Slotplaats Bakkeveen
Meet the chef: Jouke-Piet Drijfhout
Jouke-Piet Drijfhout is chef/mede eigenaar van Lekker Dichtbij, Joukekookt en Landgoed Restaurant De Slotplaats. Samenwerken en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven…
lees verder ›
25 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Frank Streefland Restaurant De Nieuwe Polderkeuken Stolwijk
Meet the chef: Frank Streefland
Chef Patron Frank Streefland (37) van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Gouda werd al op zesentwintigjarige leeftijd eigenaar en chef bij Restaurant De Nieuwe Polderkeuken,…
Chef Patron Frank Streefland (37) van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Gouda werd al op zesentwintigjarige leeftijd eigenaar en chef bij Restaurant De Nieuwe Polderkeuken,…
lees verder ›
25 augustus 2023/door Yolande Vesters
CLUBDAG BBB – FOLIE CULINAIRE MECC MAASTRICHT
Uitnodiging aan alle Euro-Toques Nederland leden,
Wij nodigen jullie van harte uit om met ons de beurzen Folie Culinaire en BBB Maastricht Mecc Maastricht van 9 - 11 oktober 2023 te bezoeken. Met de speciale…
Wij nodigen jullie van harte uit om met ons de beurzen Folie Culinaire en BBB Maastricht Mecc Maastricht van 9 - 11 oktober 2023 te bezoeken. Met de speciale…
lees verder ›
13 augustus 2023/door Yolande Vesters
Programma Euro-Toques Nederland tijdens BBB – Folie Culinaire Maastricht.
Programma Euro-Toques Nederland tijdens BBB – Folie Culinaire Maastricht.
Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB –…
Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB –…
lees verder ›
13 augustus 2023/door Yolande Vesters
Ere lid Huub Oudshoorn leert burgermeester van Barneveld omeletje bakken
Bekijk bericht en video via volgende link:
www.gld.nl/nieuws/7990041/burgemeester-half-jaar-op-zn-post-kan-hij-al-een-barnevelds-omeletje-bakken
www.gld.nl/nieuws/7990041/burgemeester-half-jaar-op-zn-post-kan-hij-al-een-barnevelds-omeletje-bakken
lees verder ›
11 augustus 2023/door Yolande Vesters
De Nierstichting is op zoek naar Smaakmakende Chefs !!
Na een aantal jaren succesvol de Restaurant Driedaagse te hebben georganiseerd is het nu tijd voor een jaarronde aanpak van Minder Zout , Meer Smaak! Daarom zijn wij vanuit de Nierstichting op zoek naar…
lees verder ›
9 augustus 2023/door Yolande Vesters
Restaurant Gaar: waar passie voelbaar is en je liefde kunt proeven.
Op de vraag waar chef Joachim zoal gewerkt heeft antwoordt hij: “Heb je even?”. Joachim Müller heeft op veel mooie adressen een schat aan ervaring opgedaan: o.a. bij restaurant Seinpost in Scheveningen,…
lees verder ›
9 augustus 2023/door Yolande VestersLid worden van Euro-Toques Nederland.
Hoe word ik lid van Euro-Toques Nederland?
Regelmatig bereikt ons de vraag hoe je lid kunt worden van Euro-Toques Nederland. In het kort heeft Euro-Toques Nederland de volgende kernwaarden : ambachtelijk…
Regelmatig bereikt ons de vraag hoe je lid kunt worden van Euro-Toques Nederland. In het kort heeft Euro-Toques Nederland de volgende kernwaarden : ambachtelijk…
lees verder ›
26 juli 2023/door Yolande Vesters
Amice Euro-Toques Nederland Eric Frericks nu ook Friend of Euro-Toques Belgium
Eric Frericks nu ook "Friend of Euro-Toques Belgium".
Maandag 24 juli werd Amice Eric Frericks van het facebook platform "Chefkoks/Koks/Gastvrouwen/Patissiers", onder het bijzijn van voorzitter Yolande…
Maandag 24 juli werd Amice Eric Frericks van het facebook platform "Chefkoks/Koks/Gastvrouwen/Patissiers", onder het bijzijn van voorzitter Yolande…
lees verder ›
26 juli 2023/door Yolande Vesters
Gratis aspirant lidmaatschap Euro-Toques Nederland.
Gratis aspirant lidmaatschap Euro-Toques Nederland.
Gefeliciteerd! Je bent dit jaar afgestudeerd aan een horeca opleiding die aangesloten is bij Euro-Toques Nederland. Je bent dus bekend met onze Vereniging…
Gefeliciteerd! Je bent dit jaar afgestudeerd aan een horeca opleiding die aangesloten is bij Euro-Toques Nederland. Je bent dus bekend met onze Vereniging…
lees verder ›
26 juli 2023/door Yolande Vesters
De kernwaarden van Euro-Toques Nederland
De boodschap van Euro-Toques Nederland is actueler dan ooit!
Euro-Toques Nederland is een vereniging van restaurants, daaraan gelieerde bedrijven en opleidingen die voorstander zijn van gezonde, ambachtelijk…
Euro-Toques Nederland is een vereniging van restaurants, daaraan gelieerde bedrijven en opleidingen die voorstander zijn van gezonde, ambachtelijk…
lees verder ›
15 juli 2023/door Yolande Vesters