Nieuws
Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

Aanbieding van Houwers naar aanleiding van eisen NVWA voor het fermentatieproces.
Aanbieding van Houwers naar aanleiding van eisen NVWA voor het fermentatieproces.
Zoals jullie hebben kunnen lezen is chef Jouke-Piet Drijfhout van restaurant De Slotplaats in Bakkeveen bezocht door een…
Zoals jullie hebben kunnen lezen is chef Jouke-Piet Drijfhout van restaurant De Slotplaats in Bakkeveen bezocht door een…
lees verder ›
9 september 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Manuel Jansen Bronckhorster Proeflokaal Steenderen.
Meet the chef: Manuel Jansen Bronckhorster Proeflokaal Steenderen.
Na zijn opleiding aan de Cas Spijkers Academie werkte Manuel o.a. bij restaurant de Altena in Oosterhout, restaurant ’t Heimwee en…
Na zijn opleiding aan de Cas Spijkers Academie werkte Manuel o.a. bij restaurant de Altena in Oosterhout, restaurant ’t Heimwee en…
lees verder ›
8 september 2023/door Yolande Vesters
Uitnodiging Exclusieve Workshop met Luke Frost!
Uitnodiging Exclusieve Workshop met Luke Frost!
Alleen voor de Euro-Toques Nederland leden heeft partner Sweet Creations een exclusieve workshop georganiseerd met Luke Frost:
Datum: 4 oktober 2023
Locatie:…
Alleen voor de Euro-Toques Nederland leden heeft partner Sweet Creations een exclusieve workshop georganiseerd met Luke Frost:
Datum: 4 oktober 2023
Locatie:…
lees verder ›
8 september 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef ETN Young Chef Award Nick Peters
Meet the chef ETN Young Chef Award Nick Peters
Mijn naam is Nick Peters. Ik heb mijn carrière in de Nijmeegse gastronomie zorgvuldig opgebouwd. Na een opleiding aan de Leijgraaf in Cuijk en het Rijn-IJssel…
Mijn naam is Nick Peters. Ik heb mijn carrière in de Nijmeegse gastronomie zorgvuldig opgebouwd. Na een opleiding aan de Leijgraaf in Cuijk en het Rijn-IJssel…
lees verder ›
5 september 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Pasquale Carfora Aroma Italian Fine Dining Vaassen
Meet the chef: Pasquale Carfora Aroma Italian Fine Dining Vaassen
Pasquale Carfora is afkomstig uit Italië. Hij groeide op aan de kust van Sabaudia, ten zuiden van Rome. Hij kwam hier al zeer vroeg in…
Pasquale Carfora is afkomstig uit Italië. Hij groeide op aan de kust van Sabaudia, ten zuiden van Rome. Hij kwam hier al zeer vroeg in…
lees verder ›
5 september 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Torben Bouterse Restaurant 1397 Bergen op Zoom
Meet the chef : “Minder Zout, Meer Smaak Award” chef Torben Bouterse Restaurant 1397 Bergen op Zoom
Torben: 'Mijn tante is nierpatiënt, het maakte altijd veel indruk op mij als zij aan de nierdialyse…
Torben: 'Mijn tante is nierpatiënt, het maakte altijd veel indruk op mij als zij aan de nierdialyse…
lees verder ›
4 september 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef ETN Young Chef Award: Lars Storteler Bronckhorster Proeflokaal Stenderen
Meet the chef ETN Young Chef Award
“Mijn naam is Lars Storteler. Ik ben afgestudeerd aan Het Graafschap College in Doetichem niveau 4 gespecialiseerd kok. Tijdens mijn studie heb ik o.a. gewerkt bij…
“Mijn naam is Lars Storteler. Ik ben afgestudeerd aan Het Graafschap College in Doetichem niveau 4 gespecialiseerd kok. Tijdens mijn studie heb ik o.a. gewerkt bij…
lees verder ›
30 augustus 2023/door Yolande Vesters
Robot Coupe wordt partner Euro-Toques Nederland
Robot-Coupe partner Euro-Toques Nederland.
Sinds 1961 ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt Robot-Coupe in Frankrijk keukenmachines. In enkele tientallen jaren heeft het merk zijn knowhow ingezet in professionele…
Sinds 1961 ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt Robot-Coupe in Frankrijk keukenmachines. In enkele tientallen jaren heeft het merk zijn knowhow ingezet in professionele…
lees verder ›
30 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Manouk De Poorter – Wols Restaurant Dell’Arte Cadzand
Meet the chef ETN Young Chef Award
Manouk De Poorter-Wols restaurant Dell’Arte Cadzand. Manouk is 27 jaar en woonachtig in Terneuzen. Zij is afgestudeerd aan de Cas Spijkers Academie Breda en werkt…
Manouk De Poorter-Wols restaurant Dell’Arte Cadzand. Manouk is 27 jaar en woonachtig in Terneuzen. Zij is afgestudeerd aan de Cas Spijkers Academie Breda en werkt…
lees verder ›
30 augustus 2023/door Yolande Vesters
CNB Enterprises B.V. gaat partnership aan met Euro-Toques Nederland
EURO-TOQUES NEDERLAND STELT JE VOOR AAN CNB ENTERPRISES B.V.
CNB Enterprises B.V. is een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland. CNB is Europa's grootste aanbieder van Japans servies en kookartikelen.…
CNB Enterprises B.V. is een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland. CNB is Europa's grootste aanbieder van Japans servies en kookartikelen.…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
In Gruizenkerkje Sittard gevestigd toprestaurant G7 krijgt nieuw interieur
G7 Food & Drinks in Sittard neemt vanaf 3 november 2023 structureel intrek in het uit 1634 stammende Gruizenkerkje en krijgt een nieuw interieur. De noodoplossing om tijdens de coronaperiode in aanvulling…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef : Bart Eker Kasteel Kerckebosch finalist Young Chef Award powered by VHC BV
Meet the chef: Bart Eker Kasteel Kerckebosch Zeist
“ Begin 2016 begon mijn koks-carrière als stagiair bij de Bovenmeester in Steenwijk, onder leiding van Jan Nijland en later Kevin Schlaman. Hierna…
“ Begin 2016 begon mijn koks-carrière als stagiair bij de Bovenmeester in Steenwijk, onder leiding van Jan Nijland en later Kevin Schlaman. Hierna…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
De deelnemers van de Euro-Toques Nederland Young Chef Award zijn bekend
ETN YOUNG CHEF AWARD powered by VHC BV
Woensdag 20 september 2023 13.30-17.00 uur zal op de Euro-Toques Nederland Wedstrijdvloer tijdens Gastvrij Rotterdam de Young Chef Award plaatsvinden. De deelnemers…
Woensdag 20 september 2023 13.30-17.00 uur zal op de Euro-Toques Nederland Wedstrijdvloer tijdens Gastvrij Rotterdam de Young Chef Award plaatsvinden. De deelnemers…
lees verder ›
29 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Dimitri Roedoe restaurant ’t Ambachthuys Rotterdam Hillegersberg
Meet the chef:
Al jong weet geboren Leidenaar Dimitri Roedoe precies wat hij wenst; Hij zal in de leer gaan bij de beste chefs ter wereld om zo het prachtige koksambacht te leren. En zo zal het geschieden.…
Al jong weet geboren Leidenaar Dimitri Roedoe precies wat hij wenst; Hij zal in de leer gaan bij de beste chefs ter wereld om zo het prachtige koksambacht te leren. En zo zal het geschieden.…
lees verder ›
27 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Devin Looijschelder Kasteel Kerckebosch Zeist
Meet the chef.
Met patron cuisinier Hans van Triest is chef de cuisine Devin Looijschelder verantwoordelijk voor alle gastronomie binnen de muren van Kasteel Kerckebosch. DE culinaire trekpleister in…
Met patron cuisinier Hans van Triest is chef de cuisine Devin Looijschelder verantwoordelijk voor alle gastronomie binnen de muren van Kasteel Kerckebosch. DE culinaire trekpleister in…
lees verder ›
27 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Leon Barents Herberghe in de Heerlyckheid Deurne
Meet the chef
Chef patron Leon Barents van Herberghe in de Heerlyckheid Deurne zit al 37 jaar in het vak en is ambachtsman pur sang. 19 Jaar geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen. Met de Franse…
Chef patron Leon Barents van Herberghe in de Heerlyckheid Deurne zit al 37 jaar in het vak en is ambachtsman pur sang. 19 Jaar geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen. Met de Franse…
lees verder ›
26 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Sander de Vette Hotel Restaurant de Mandemaaker.
Meet the chef : Sander de Vette
Chef Sander de Vette en zijn brigade van Hotel Restaurant De Mandemaaker werken graag met lokale producten van de wisselende seizoenen. Omdat Bunschoten Spakenburg…
Chef Sander de Vette en zijn brigade van Hotel Restaurant De Mandemaaker werken graag met lokale producten van de wisselende seizoenen. Omdat Bunschoten Spakenburg…
lees verder ›
26 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Jouke-Piet Drijfhout Restaurant Landgoed de Slotplaats Bakkeveen
Meet the chef: Jouke-Piet Drijfhout
Jouke-Piet Drijfhout is chef/mede eigenaar van Lekker Dichtbij, Joukekookt en Landgoed Restaurant De Slotplaats. Samenwerken en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven…
lees verder ›
25 augustus 2023/door Yolande Vesters
Meet the chef: Frank Streefland Restaurant De Nieuwe Polderkeuken Stolwijk
Meet the chef: Frank Streefland
Chef Patron Frank Streefland (37) van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Gouda werd al op zesentwintigjarige leeftijd eigenaar en chef bij Restaurant De Nieuwe Polderkeuken,…
Chef Patron Frank Streefland (37) van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Gouda werd al op zesentwintigjarige leeftijd eigenaar en chef bij Restaurant De Nieuwe Polderkeuken,…
lees verder ›
25 augustus 2023/door Yolande Vesters
CLUBDAG BBB – FOLIE CULINAIRE MECC MAASTRICHT
Uitnodiging aan alle Euro-Toques Nederland leden,
Wij nodigen jullie van harte uit om met ons de beurzen Folie Culinaire en BBB Maastricht Mecc Maastricht van 9 - 11 oktober 2023 te bezoeken. Met de speciale…
Wij nodigen jullie van harte uit om met ons de beurzen Folie Culinaire en BBB Maastricht Mecc Maastricht van 9 - 11 oktober 2023 te bezoeken. Met de speciale…
lees verder ›
13 augustus 2023/door Yolande Vesters