anfors imperial euro-toques nederland

Wijnimporteur Anfors Imperial Exclusive Business Partner Euro-Toques

Wijnimporteur Anfors Imperial is vanaf 2023 een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland . Anfors Imperial is een wijnimporteur met wijnen uit zes ‘klassiek Europese’ landen. Binnen hun zoektocht focussen zij op het vinden van karaktervolle wijnen van veelal kleinschalige familiebedrijven, in bekende en minder bekende appellaties en van bekende en minder bekende druiven. Het resultaat is een zeer breed en diep aanbod met meer dan 800 wijnen van ruim 145 wijnhuizen binnen alle prijsklassen. Bent u nieuwsgierig geworden? Check dan de website en ontdek het volledige portfolio.

Deze samenwerking is nu uitgebreid tot een Exclusive Business Partnership. Dit betekent dat Anfors Imperial Wijnimport exclusief zal participeren in de Euro-Toques Nederland activiteiten. Als voorbeeld zal Anfors tijdens de Netwerklunch Euro-Toques Nederland Restaurant Le Nord Bilthoven met inauguratie van Alain Caron  de wijnen schenken bij de 4 gangenlunch met toelichting van Roy Pelgrim. Ook zal Anfors tijdens het Euro-Toques Nederland Jaarevent 2024 het paralelprogramma, de partnermarkt en de begeleidende wijnen verzorgen. Tijdens de Folie Culinaire oktober dit jaar zal Anfors participeren aan de Chef’s Table y Euro-Toques.

Bekijk de website: www.anfors-imperial.com

Wijnimporteur van 2023

Een grote eer die Anfors Imperial dit jaar ten deel valt; in de meest recente uitgifte van Perswijn worden zij uitgebreid in het zonnetje gezet in de sectie Wijnhelden en worden zij uitgeroepen tot ‘Importeur van 2023’: “Het (Anfors Imperial, red.) wordt ieder jaar genoemd door onze redacteuren en nu was het raak. Niet alleen om het altijd grandioze assortiment, maar vooral ook om de benadering van de markt en het aantrekken van steeds meer wijnbrein”.

Trots en vereerd

“Vanzelfsprekend voelen we ons trots en vereerd, maar zeker niet in de laatste plaats ook vooral ongelooflijk dankbaar. Voor u, als trouwe klant door de jaren heen, want deze onderscheiding komt voort uit geweldige samenwerkingen en fijne partnerschappen, tezamen met warme aanbevelingen uit de markt. Dus met dit bericht willen we u namens ons voltallige team vooral heel hartelijk danken voor afgelopen jaren en heffen we ons glas op nog heel veel mooie jaren in de toekomst.”
Namens team Anfors Imperial,
Hans Bijvoets, Regina van den Broek, Wouter Denessen, Alessandra Donadio, Stan Jansen, Ingeborg Korporaal, Roy Pelgrim, Ellen Stuiver, Marcel van Twist & Niels Vlaar

anfors imperial, wijnimporteur 2023, perswijn, partner euro-toques