Nieuws
Euro-Toques is een actieve vereniging. Graag houden wij u via deze weg op de hoogte van bijeenkomsten, restaurantbezoeken, ambassadeurs, wedstrijden, nieuwe leden, opkomende talenten en prijzen.

PALUX Young Innovation Award 2024 wordt Internationaal
PALUX Young Innovation Award 2024 wordt InternationaalWoensdag 9 oktober : 11.00 – 15.00 uur Folie Culinaire BBB Maastricht
De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge…
De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge…
lees verder ›
5 juli 2024/door Yolande Vesters
Euro-Toques Nederland komt met een geheel nieuw programma tijdens Gastvrij Rotterdam
Dit jaar zal Euro-Toques Nederland met een geheel nieuwe invulling van de wedstrijdarena en de wedstrijden komen tijdens Gastvrij Rotterdam 2024. Het gaat tenslotte om aantrekkelijke wedstrijden voor deelnemers,…
lees verder ›
2 juli 2024/door Yolande Vesters
Euro-Toques Nederland Jaarevent 2024 daverend succes.
Maandag 10 juni was Grand Hotel De Draak met restaurant 1397 in Bergen op Zoom gastheer voor het jaarlijkse Euro-Toques Nederland Jaarevent. Ruim 180 deelnemers namen deel aan een gevarieerd programma…
lees verder ›
2 juli 2024/door Yolande Vesters
Harrogate Sping Water sluit zich aan als partner van Euro-Toques Nederland
Intro
Gelegen in het prachtige Yorkshire, waar de natuurlijke bron van het kuuroord Harrogate is gevestigd, mag Harrogate Water zich met trots de grootste onafhankelijke producent van gebotteld…
Gelegen in het prachtige Yorkshire, waar de natuurlijke bron van het kuuroord Harrogate is gevestigd, mag Harrogate Water zich met trots de grootste onafhankelijke producent van gebotteld…
lees verder ›
1 juli 2024/door Yolande Vesters
Succesvolle Livar Inspiratiedag
Verbinding en inspiratie op de kloosterboerderij van Abdij Lilbosch
Met groot enthousiasme kijkt Livar terug op de succesvolle inspiratiedag die plaatsvond op de historische kloosterboerderij van Abdij…
Met groot enthousiasme kijkt Livar terug op de succesvolle inspiratiedag die plaatsvond op de historische kloosterboerderij van Abdij…
lees verder ›
21 juni 2024/door Yolande Vesters
De Steurhoeve in Laren: het zwarte goud van de Achterhoek
In het Gelderse dorpje Laren staat in een prachtig coulisselandschap met her en der boerenbedrijven , uitgestrekte weilanden en akkers, de steurkwekerij De Steurhoeve. Hier worden we ontvangen door Martin…
lees verder ›
6 juni 2024/door Yolande Vesters
Klassieke gerechten in een modern en innovatief jasje bij Novum WUR Wageningen.
Gezond, lokaal en duurzaam voor een betere wereld
Restaurant Novum is gelegen op de campus van Wageningen University & Research (WUR). Het is dé culinaire ontmoetingsplek van de campus waar ontmoeting,…
Restaurant Novum is gelegen op de campus van Wageningen University & Research (WUR). Het is dé culinaire ontmoetingsplek van de campus waar ontmoeting,…
lees verder ›
5 juni 2024/door Yolande Vesters
Tartufo Lab met Davide & Sebastian Cianni: truffels en truffelproducten
De oprichting van Tartufo Lab
Tartufo Lab is opgericht door de twee enthousiaste broers Davide & Sebastian Cianni. Zij zijn de drijvende krachten achter Tartufo Lab, het nieuwe kleine familiebedrijf…
Tartufo Lab is opgericht door de twee enthousiaste broers Davide & Sebastian Cianni. Zij zijn de drijvende krachten achter Tartufo Lab, het nieuwe kleine familiebedrijf…
lees verder ›
5 juni 2024/door Yolande Vesters
Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine: Eerlijk, puur en lokaal.
Verscholen in de Friese bossen van Oranjewoud, vlakbij Heerenveen, ligt Parkhotel Tjaarda met zijn culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine. De statige landhuizen en oude bomenlanen die het Hotel…
lees verder ›
3 juni 2024/door Yolande Vesters
Inspirerende ontmoeting bij Kasteel Maurick Vught.
De Lievergoed Collectie en Kasteel Maurick
Een bezoek aan Kasteel Maurick in Vught brengt ons in gesprek met de inspirerende mede-eigenaar en culinair directeur Niek van Lieverloo. Niek heeft veel werkervaring…
Een bezoek aan Kasteel Maurick in Vught brengt ons in gesprek met de inspirerende mede-eigenaar en culinair directeur Niek van Lieverloo. Niek heeft veel werkervaring…
lees verder ›
1 juni 2024/door Yolande Vesters
Bender Foodservice Equipment sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland.
Familie Bender – 200 jaar kwaliteit
Wij zijn Bender. Voor een zeer lange tijd een totaal leverancier voor de professionele hospitality markt waaronder restaurants, hotels, catering en overige…
Wij zijn Bender. Voor een zeer lange tijd een totaal leverancier voor de professionele hospitality markt waaronder restaurants, hotels, catering en overige…
lees verder ›
28 mei 2024/door Yolande Vesters
Restaurant Rosemary: Persoonlijk Vers Lokaal !
Dat zijn de kernwoorden van ROSEMARY.
Bij ons kun je terecht voor een fijne lunch, een luxe borrel en een avondvullend diner.
In ROSEMARY koken wij zo lokaal mogelijk en halen wij onze inspiratie…
Bij ons kun je terecht voor een fijne lunch, een luxe borrel en een avondvullend diner.
In ROSEMARY koken wij zo lokaal mogelijk en halen wij onze inspiratie…
lees verder ›
21 mei 2024/door Yolande Vesters
Silentmolds, where ideas meet innovation!
SilentMolds, wij maken mallen! We zijn misschien nieuw op de markt, maar onze mallen zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt van alleen de beste materialen uit duurzame bronnen.
Vanuit een achtergrond…
Vanuit een achtergrond…
lees verder ›
21 mei 2024/door Yolande Vesters
Aankondiging “Minder Zout, Meer Smaak Award” 2024
Aankondiging “Minder Zout, Meer Smaak Award” 2024 powered by Euro-Toques Nederland, HANOS en Nierstichting
Dinsdag 24 september : 11.00 – 16.00 uur Gastvrij Rotterdam Ahoy Hal 4
Met Smaakmakers…
Dinsdag 24 september : 11.00 – 16.00 uur Gastvrij Rotterdam Ahoy Hal 4
Met Smaakmakers…
lees verder ›
17 mei 2024/door Yolande Vesters
Evergreens – where food and music come together.
Twee jaar voorbereiding, liefde, passie en veel plezier. Graag presenteren wij u Evergreens from around Europe. Een unieke combinatie van recepten en muziek zoals nog nooit eerder verschenen is. Uitgebracht…
lees verder ›
15 mei 2024/door Yolande Vesters
PFAS: beter voorkomen dan saneren!
Sinds enkele jaren leeft er een toenemende bezorgdheid rond de aanwezigheid van PFAS in Nederland. Deze “forever chemicals” worden in onze grond en ons bodemwater aangetroffen. Daarnaast worden ze…
lees verder ›
14 mei 2024/door Yolande Vesters
Euro-toques partners Hanos en Streekvis starten samenwerking; Streekvis beekridder ‘Dutch charr’ nu ook verkrijgbaar bij 5 Hanos vestigingen.
Over Streekvis
Midden in de Betuwe, tussen de fruitbomen ligt viskwekerij Streekvis. Streekvis is voortgekomen uit, en onderdeel van, het consultancy bedrijf New Gills van Jelle Busscher. Hij heeft…
Midden in de Betuwe, tussen de fruitbomen ligt viskwekerij Streekvis. Streekvis is voortgekomen uit, en onderdeel van, het consultancy bedrijf New Gills van Jelle Busscher. Hij heeft…
lees verder ›
2 mei 2024/door Yolande Vesters
Unieke six-hands-lunch van drie Groene Michelin Sterrenchefs bij De Dyck in Woubrugge ongekend succes!
Dinsdag 30 april 2024 gingen 3 groene Michelin Sterren Chefs de samenwerking aan bij restaurant De Dyck in Woubrugge. Samen verzorgden zij een 6 hands walking lunch voor de leden van Euro-Toques Nederland.…
lees verder ›
1 mei 2024/door Yolande Vesters
De Monnikendam: Verborgen parel op één van de mooiste plekjes in Amersfoort.
Richard Veld is in Curaçao geboren. Toen hij de horeca opleiding voor kok volgde en stage ging lopen bij het Plaza Hotel op Curaçao veranderde dat zijn leven. Het hotel had alles, waaronder een eigen…
lees verder ›
26 april 2024/door Yolande Vesters
Kameraod Brouwers Beer & Food Battle 2024 BBB Maastricht
In restaurants wordt steeds vaker gevraagd naar alternatieven voor wijn als begeleiding van een gerecht. Het blijkt dat speciaalbieren dan vaak mooie combinaties opleveren, waarbij de gast verrast wordt…
lees verder ›
25 april 2024/door Yolande Vesters