Uitnodiging Exclusieve Workshop met Luke Frost!

valrhona, sweet creations, luke frost, euro-toques

Uitnodiging Exclusieve Workshop met Luke Frost! 

Alleen voor de Euro-Toques Nederland leden heeft partner Sweet Creations een exclusieve workshop georganiseerd met Luke Frost:

Datum: 4 oktober 2023

Locatie: Levens Middleby

Broekakkerweg 27

5126 BD Gilze

Tijd: 8.30 – 17.00 uur

Let op: per bedrijf kan er 1 chef / patissier deelnemen, totaal aantal plaatsen is 12. Komen we over dit aantal deelnemers dan zal er via loting bepaald worden wie kan deelnemen. Deelnemers worden verwacht in koksbuis! Voor de lunch wordt gezorgd.

GEEF JE VANDAAG NOG OP: INFO@EURO-TOQUES.NL

Over Luke Frost

Luke begon zijn carrière als leerling bij de Savoy Hotel Group. Sindsdien heeft hij een schat aan ervaring opgedaan in een aantal van de toonaangevende landelijke hotels in Groot-Brittannië, waaronder vijf jaar samenwerking met Raymond Blanc bij zijn vlaggenschip Le Manoir Aux Quat’ Saisons en als chef-kok bij Nigel Haworth’s Northcote Manor en The Chester Grosvenor. Recentelijk werkte Luke bij de Dorchester Collection, waar hij leiding gaf aan het patisserieteam in Coworth Park, Ascot.

Hoewel Luke’s carrière zich volledig in Groot-Brittannië afspeelde, heeft zijn betrokkenheid bij internationale foodfestivals, on-the-job training en interesse in reizen en cultuur hem in contact gebracht met vele keukens en ertoe geleid dat hij samenwerkte met enkele van ’s werelds toonaangevende koks.

Tegenwoordig is Luke een trots lid van het team van chef-koks van L’École Valrhona, dat in heel Noord-Europa werkt en de kennis en inspiratie van L’Éole deelt.

Over Sweet Creations

Groothandel in Patisserie grondstoffen voor de echte fijnproevers!

Sweet Creations is een samenwerking aangegaan met Euro-Toques Nederland en haar leden. Daar zijn wij trots op! De visie van de leden van Eurotoques ligt in lijn met hetgeen waar SweetCreations voor staat. Hierbij zijn kwaliteit, service en ondersteuning de sleutelwoorden. Samen met onze partners; Valrhona Chocolade, Sosa Ingredients, Adamance Fruitpuree & Sappen, Norohy Vanille, Chocolatree decoraties, Capfruit fruitpuree, Le Bichon, M&A Macarons, en Pavoni zorgen wij voor een zeer uitgebreid en verantwoord assortiment. Wij beleveren onze klanten wekelijks in heel Nederland & België middels eigen transport. Naast het leveren van de mooiste producten is ontwikkeling en kennisoverdracht een belangrijke pijler binnen Sweet Creations. Regelmatig organiseren wij workshops & demo’s voor onze klanten.  Adviseurs en chefs van de betreffende merken komen naar Nederland om een onderwerp te belichten. Interessante dagen waarbij vooral innovatie en creativiteit voorop staat!