Termunterzijl Hotel Restaurant

Heerlijk culinair genieten van mooie gerechten van veelal seizoens- en streekproducten onder het genot van heerlijke, veelal zelf geïmporteerde wijnen. Genieten in een prachtige omgeving waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
Telefoon: 0596 601350
E-mailadres: info@hoteltermunterzijl.nl
Website: https://www.hoteltermunterzijl.nl
Eigenaar: Arjan Noot & Renate Freüling
Chefkok: Arjan Noot
Maitre: Renate Freüling


Uit het homarium kan dagelijks genoten worden van verse kreeft, krab en oesters. De gast mag in het restaurant een eigen exemplaar uit het homarium kiezen, welke vervolgens vers wordt bereid door de kok.
Tijdens het “Termunterziel” signature menu toonde chef Arjan Noot zijn culinaire kunsten. Mooie, natuurzuivere verse ingrediënten op ambachtelijke wijze verwerkt.

Bij het hoofdgerecht van Gronings weiderund schenkt Renate een glas Monferrato Rosso uit de Piemonte Italié. De wijn bestaat uit 50% Barbera en 50 % Nebbiolo. Een complexe en verfijnde volle rode wijn met licht kruidige aroma’s en veel fruit. Een perfecte tegenhanger van het smaakvolle vleesgerecht van Gronings Weiderund met verse seizoensgroenten, huisgemaakte frieten en een jus de veau met Pedro Ximenez. Juiste cuisson, lekkere beetgare groenten.