“Samen zetten we iets bijzonders op tafel!” – Bolsius partner Euro-Toques Nederland

bolsius, euro-toques nederland

Bolsius kaarsen is een Partnership met Euro-Toques Nederland aangegaan. In dit artikel vertellen zij hoe Bolsius zich onderscheidt en uitstekend aansluit bij de kernwaarden van ETN.

Niet elke vlam is hetzelfde. Bolsius onderscheidt zich door te investeren in excellentie, in superieure materialen en milieuvriendelijke technologie. In mensen, de planeet en de partners.

Met de best mogelijke vlam en brandprestaties, handig verpakt om het leven makkelijker te maken. Want je werkvloer heeft het al druk genoeg.

Al 150 jaar verlicht ons vakmanschap de plekken waar mensen samenkomen. Wat in de kerk begon, vond zijn weg naar de bar, het restaurant, de lobby en andere bijzondere bijeenkomsten.

Waar het ook is, wat het ook is…..

Samen zetten we iets bijzonders op tafel!

irresistible experience

Met een uitstekende kwaliteit, hoogwaardige materialen en een maximale performance, kan je makkelijk de beste sfeer creëren. Daarnaast garanderen wij geurloze producten die schoon opbranden.

social responsibility

Wij ontwikkelen producten met liefde voor mens, dier en planeet. Onze kaarsen worden geproduceerd in Europa en zijn vrij van dierlijke vetten.

mission green

Wij zijn ons bewust van onze ecologische voetafdruk en willen deze zo klein mogelijk houden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen.