Robot Coupe wordt partner Euro-Toques Nederland

robot-coupe, euro-toques nederland,gastvrij rotterdam

Robot-Coupe partner Euro-Toques Nederland.

Sinds 1961 ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt Robot-Coupe in Frankrijk keukenmachines. In enkele tientallen jaren heeft het merk zijn knowhow ingezet in professionele keukens over de hele wereld. Bepaalde modellen zijn absolute bestsellers geworden en hebben van Robot-Coupe een onbetwiste marktleider gemaakt.

  • Innovatie staat centraal
  • Marktleider gevestigd in meer dan 130 landen
  • Een cultuur van betrokkenheid

Betrokkenheid zowel mondiaal als lokaal

Met een aanwezigheid in meer dan 130 landen, heeft Robot-Coupe de “knowhow” van een wereldmarktleider. Al sinds 1974 zijn de medewerkers aanwezig in de Benelux. Dit ter ondersteuning van de dealers en professionals, in de gehele voedingsindustrie, om aan hun specifieke behoeften te kunnen voldoen.

Alle producten van Robot-Coupe worden in Frankrijk ontworpen en geproduceerd. Dit om het hoogste niveau van kwaliteit te garanderen en u te verzekeren van schitterend resultaat. Onze machines zijn, uiteraard, altijd voorzien van de nieuwste technologieën.

Innovatie en duurzaamheid

Wij proberen om aan zoveel mogelijk van uw noden te beantwoorden. Hier is innovatie steeds dé schakel om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Wij engageren ons hierbij u steeds producten aan te bieden dewelke steeds goed presteren en duurzaam zijn. Dit zelfs boven de geldende normen. Hier maken/ maakten wij voor u technische en industriële keuzes die resulteren in een gemakkelijk, dagelijks onderhoud en de mogelijkheid tot snelle reparatie.

Inspireren en tevredenheid

Uw partner zijn in de keuken stimuleert ons onderzoeks- en ontwikkelingsorgaan. Dit is gericht op het bedenken, verbeteren en creëren van nieuwe gebruiksmogelijkheden voor al onze producten.
Uw tevredenheid is onze prioriteit! Dit om een duurzame vertrouwensrelatie op te bouwen en u de gelegenheid te geven al uw culinaire creativiteit tot uiting te kunnen brengen.