Restaurant Van Dijk En De Boer Nijmegen sluit zijn deuren.

2e Kerstdag a.s. sluiten chef eigenaar Dennis van Dijk en zijn vrouw Dimphke De Boer de deuren van hun restaurant. Dennis vertelt: “Ons restaurant drijft vanaf de eerste seconde op passie, vreugde en vakmanschap. Tot corona de eerste ruit ingooide. De dromen die we voor ogen hadden, leken te verdampen. Maar we beten door en gingen dus door. Een tweede ruit werd ingegooid: ditmaal door de energiecrisis en het grote personeelstekort.
En precies op dat moment kwam er een koper op ons pad. Elkaar in de ogen kijkend wisten we dat de zorgen op dit moment vaak groter zijn dan de enorme fun! We hebben ons restaurant verkocht na 5 schitterende jaren waarin we in plaats in de de Gault & Millau hebben gehaald, de eer hebben gekregen om lid te mogen zijn van Euro-Toques Nederland en onze leerling kok 2e is geworden van de Young Chef Award 2022! Per 30 december gaat “van Dijk en de Boer” plaats maken voor een ander restaurant. Van Dijk en de Boer blijft open tot en met 1e kerstdag…. Dus wil je nog een keer komen genieten…. Reserveer snel je tafel.”
Dennis en Dimphke willen al hun gasten die de afgelopen 5 jaar bij ze hebben genoten en zich bij hun thuis voelden heel erg bedanken! Inmiddels weten we dat Dennis een nieuwe uitdaging heeft gevonden bij restaurant De Markies in Alverna.
Euro-Toques Nederland wenst Dennis en Dimphke veel succes, geluk en gezondheid toe in met nieuwe ontwikkelingen.