Meld je nu aan voor deelname aan de Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs 2023.

De Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs is uitgeschreven voor Euro-Toques Chefs die onze kernwaarden: (H)eerlijke ingrediënten en gerechten van natuurzuivere producten – met de seizoenen – van dichtbij en duurzaam, actief uitdragen naar de buitenwereld: gasten, consumenten en media. Door je nu op te geven maak je kans tijdens het Euro-Toques Nederland Jaarevent genomineerd te worden als één van de finalisten. De volgende stap is deelname aan de finalewedstrijd op dinsdag 19 september tijdens Gastvrij Rotterdam. Daar kook je met je compagnon een 3 gangen diner incl. amuse van Euro-Toques waardige (h)eerlijke producten. Doe mee en maak kans op die prijzenpot van maar liefst E.23.500,00! Opgeven kan bij info@euro-toques.nl

EURO-TOQUES NEDERLAND COOKWARE COMPANY RESTAURANTPRIJS 

Waar: Euro-Toques Nederland Wedstrijdvloer Gastvrij Rotterdam 

Wanneer: Dinsdag 19 September 2023 13.00-17.00 uur

De Deelnemers: Chefs en commis van bij Euro-Toques Nederland aangesloten restaurants die de kernwaarden van de vereniging ondertekenen en uitdragen. Deze kernwaarden zijn: (H)eerlijke ingrediënten en gerechten van natuurzuivere producten uit de streek en met de seizoenen, duurzaam en ambachtelijk handelen.

Omschrijving: Euro-Toques Nederland heeft in samenwerking met The Cookware Company deze Restaurantprijs in het leven geroepen voor restaurants die de kernwaarden van Euro-Toques onderschrijven en uitdragen. Een vijftal genomineerden bereiden van eigen duurzame seizoens- en streekproducten een driegangen menu. Omdat Euro-Toques een restaurantvereniging is, zijn daarbij Hospitality en wijn-spijs combinaties van even groot belang. Daarom worden er ook bijpassende dranken geschonken die toegelicht worden door gastheer of gastvrouw.

De Jury: Jury-voorzitter Edwin Vinke ( ambassadeur Cookware Company, persoonlijk lid Euro-Toques), vertegenwoordiger Cookware Company, winnaar 2022 Euro-Toques lid Dennis Willems Restaurant Morille, vertegenwoordiger pers, vertegenwoordiger Hospitality.

De Prijs: Cookware Company heeft ook dit jaar weer een prijzenpot van E.23.500,00 ter beschikking gesteld.