Meet the chef: Frank Streefland Restaurant De Nieuwe Polderkeuken Stolwijk

Frank Streefland, De Nieuwe Polderkeuken, Euro-Toques Nederland

Meet the chef: Frank Streefland

Chef Patron Frank Streefland (37) van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Gouda werd al op zesentwintigjarige leeftijd eigenaar en chef bij Restaurant De Nieuwe Polderkeuken, feest- en trouwlocatie De Nieuwe Polderkamer en De Nieuwe Poldercatering. De Nieuwe Polderkeuken ligt midden in het Groene Hart en dat vind je terug in het menu. Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en werkt graag met eerlijke producten uit de streek, uit de polder! Hij omschrijft zijn keuken als Frans Nederlands Modern Klassiek. Voor Frank is het belangrijk dat zijn gasten bijzondere smaken proeven van mooie regionale producten. De gasten maken als het ware “een reis door de polder”. Hij wil elke dag kwaliteit bieden en de gasten verrassen. Zijn creativiteit en perfectie worden zeer gewaardeerd door zijn gasten en de pers.

De ETN Cookware Company Restaurantprijs 2023

Dinsdag 19 september a.s. vanaf 13.000 uur zullen zes genomineerde Euro-Toques Nederland Chefs de strijd met elkaar aangaan op de Euro-Toques Nederland wedstrijdvloer tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam. Dit zijn ETN chefs die uitblinken in hun presentatie van de kernwaarden van Euro-Toques. In samenwerking met hun eigen leveranciers van Euro-Toques waardige (h)eerlijke producten gaan chef en gezel een drie gangen menu incl. amuse en bijpassende drank bereiden voor de vakjury. De eigen maître zal de gerechten en wijn- bier-spijscombinaties toelichten.