Meet the chef: Devin Looijschelder Kasteel Kerckebosch Zeist

Devin Looijschelder, Hans van Triest, Kasteel Kerckebosch, Euro-Toques

Meet the chef.

Met patron cuisinier Hans van Triest is chef de cuisine Devin Looijschelder verantwoordelijk voor alle gastronomie binnen de muren van Kasteel Kerckebosch. DE culinaire trekpleister in Zeist waar iedereen zich welkom voelt met diverse banquet mogelijkheden en een fantastisch licht en modern restaurant in de serre met terras. Devin en zijn team werken uitsluitend met pure, (h)eerlijke producten van uitstekende kwaliteit, veelal uit de streek en altijd de seizoen volgend. Op het landgoed  is een eigen groenten- en kruidentuin en lopen de kippen lekker vrij in de natuur. De gerechten worden klassiek en vakkundig bereid, supervers en mooi op smaak. De keuken van Kasteel Kerckebosch is ruim. Er wordt hard gewerkt met een plezierig team in een goede sfeer.

De ETN Cookware Company Restaurantprijs 2023

Dinsdag 19 september a.s. vanaf 13.00 uur zullen zes genomineerde Euro-Toques Nederland Chefs de strijd met elkaar aangaan op de Euro-Toques Nederland wedstrijdvloer tijdens de ETN Cookware Company Restaurantprijs 2023 op de beurs Gastvrij Rotterdam. Deze chefs blinken uit in hun presentatie van de kernwaarden van Euro-Toques. In samenwerking met hun eigen leveranciers van Euro-Toques waardige (h)eerlijke producten gaan chef en gezel een drie gangen menu incl. amuse en bijpassende drank bereiden voor de vakjury. De eigen maître zal de gerechten en wijn- bier-spijscombinaties toelichten..