Maar wat IS EcoTapwater nou eigenlijk? En hoe werkt het?

ecotapwater

Steeds meer sterren(chefs) serveren EcoTapwater in hun restaurant. En ook kantoren stappen over van de bekende waterkoelers naar het EcoTapwater-systeem.Vertellen we je graag.
EcoTapwater is het duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen. Je tapt gewoon uit je eigen kraan, en ons systeem filtert het water tot álle kleine deeltjes eruit zijn. Lekker, gezond én CO2-neutraal.
Daarmee is het systeem ideaal voor horecaondernemers die bij willen dragen aan een gezonder milieu én het lekkerste water willen serveren.
Én voor facilitair managers die alle medewerkers en bezoekers van hun pand van gekoeld en gefilterd drinkwater willen voorzien.
Het EcoTapwater-concept bestaat uit 4 componenten:
Een unieke tapkraan voor zowel plat als bruisend water (verkrijgbaar in 6 varianten én op maat te maken)
Gepersonaliseerde glazen flessen die je kunt hergebruiken
Kaartjes om het concept uit te leggen aan je gasten
Onderhoud en 24/7 service inbegrepen.
De tapkraan werkt via een uniek 3-fase-filtersysteem. Dat filtert het kraanwater en tovert het om in gekoeld plat of bruisend tafelwater dat mínstens zo lekker is als gebotteld mineraalwater.
En een stuk duurzamer!
Want voor gebotteld water betaalt het milieu een flinke prijs: onnodig transport, CO2-uitstoot bij de productie, meer (zwerf)afval… het is allemaal niet nodig, want die fles gooi je na gebruik direct weg. Heb je niks aan, betaal je wél veel geld voor.
En daarmee komen we op de tweede reden dat steeds meer horecaondernemers en facilitair managers voor EcoTapwater kiezen: je spaart niet alleen het milieu, maar ook je eigen portemonnee!
Je bespaart namelijk veel geld op de inkoop, opslag, koeling en afvoer van flessen water. En omdat we met een abonnement werken, hoef je óók niks te investeren. Je betaalt een vast bedrag per maand, en dat is een fractie van wat je betaalt voor de inkoop van flessenwater.
Nieuwsgierig wat EcoTapwater jou kan opleveren?
Vertellen we je graag! Mail naar ecotap@hydro-sano.com of bel +31 0368 200 310