Lid worden van Euro-Toques Nederland.

lid worden euro-toques nederland

Hoe word ik lid van Euro-Toques Nederland?

Regelmatig wordt de vraag gesteld hoe je lid kunt worden van Euro-Toques Nederland. In het kort heeft Euro-Toques Nederland als kernwaarden : ambachtelijk werken , pure (H)eerlijke producten, koken met de seizoen en liefst met producten uit de streek. Duurzaam werken is voor ons vanzelfsprekend: geen onnodige foodmiles en no-waste.

Bedrijfslidmaatschap.

Euro-Toques Nederland is een restaurantorganisatie. Ieder restaurant wat werkt volgens de eerder genoemde kernwaarden kan zich bij het bestuur  aanmelden via het contactformulier op de website www.euro-toques.nl of met een email aan info@euro-toques.nl. Allereerst ontvang je dan een mailing waarin precies wordt verteld wat je van een lidmaatschap kan verwachten en wat de intake procedure is. Daarna wordt er door het bestuur telefonisch contact met je opgenomen om een bezoekafspraak te maken.

Amice lidmaatschap.

Amices zijn horecaprofessionals zoals koks, docenten in het vakonderwijs en al diegenen met culinaire kennis en ervaring die de kernwaarden van ETN onderschrijven. Dit lidmaatschap geeft je actuele informatie over het reilen en zeilen van de Vereniging via website, socials, nieuwsbrieven en vakmedia, toegang tot vakbeurzen als Gastvrij Rotterdam en BBB/Folie Culinaire Maastricht, lidmaatschap Culinaire Saisonnier, online lidmaatschap STRRN Magazine waarin een uitgebreid ETN katern en mogelijkheid tot deelname aan masterclasses, clubdagen en het Euro-toques Nederland Jaarevent. Ook voor dit lidmaatschap meldt je je aan via de website of per email aan info@euro-toques.nl

Partner lidmaatschap.

Ben je producent van een product wat uitstekend past binnen de Euro-Toques Nederland kernwaarden, dan gaan wij als organisatie graag met je in gesprek over een partnership. Ook nu kun je je aanmelden via de website www.euro-toques.nl of per email info@euro-toques.nl. We sturen dan z.s.m. een kennismakingsmail waarin de vele voordelen van een partnership staan vermeld en een toelichting m.b.t. de procedure. Daarna wordt er door het bestuur telefonisch contact met je opgenomen voor een vervolgafspraak.

Ere lidmaatschap.

Ereleden zijn leden, die door hun verdiensten in de Horeca en voor Euro-Toques Nederland, zeer veel betekend hebben de afgelopen jaren. Het ere lidmaatschap wordt door het Euro-Toques Nederland bestuur bepaald.

Kortom.

In alle gevallen is aanmelding alleen mogelijk volgens bovenstaande procedure:

  • aanmelding via het contact formulier op de website www.euro-toques.nl
  • aanmelding via een email aan info@euro-toques.nl

( dus niet via pb, meta, Facebook, LinkedIn, appje, via-via)

Het bestuur neemt dan z.s.m. contact met je op!