Leefgoed De Olifant – Restaurant De Koningin
Duurzame bedrijfsvoering
Doel van Leefgoed De Olifant BV, met in de directie Hans Heesterbeek, is het terrein en de gebouwen te delen en open te stellen voor de gasten. De nadruk ligt volledig op het uitdragen van het gastvrijheidsconcept met een duurzaam team van medewerkers. Er worden ook culturele activiteiten en Leefgoed Buitendagen georganiseerd voor het onderhoud van het terrein en het oogsten van groenten en fruit uit eigen tuinen en boomgaard.
Restaurant De Koningin
Chef Tim Conijnenberg en zijn jonge, talentvolle en ambitieuze keukenteam nodigen je uit om de kunst van fine dining te ervaren. De keuken is gebaseerd op de klassieke technieken van de Franse Keuken met uitstapjes naar de wereldkeuken. Maandelijks wordt de gast verrast met een nieuwe menukaart aangepast aan de ingrediënten van het seizoen en het aanbod van moestuin en boomgaard. Hierbij komen smaak, presentatie en creativiteit samen om de zintuigen te betoveren. De oogstrelende gerechten worden perfect gecombineerd met exclusieve wijnen en Champagne Courtier.
Telefoon: 0180 323414
E-mailadres: directie@leefgoed.nl
Website: https://www.leefgoed.nl
Eigenaar: Hans Heesterbeek
Chefkok: Tim Conijnenberg