Kasteel Kerckebosch een prachtig bedrijf met respect voor het verleden maar het vizier op het heden.

kasteel kerckebosch, euro-toques

kasteel kerckebosch, euro-toques Patron Cuisinier Hans van Triest loopt al wat jaartjes mee in de horeca. Met grote leermeesters als Cas Spijkers, Lucas Rive, Herman den Blijker en Andre van Doorn heeft hij zich oorspronkelijk klassiek ontwikkeld. Na diverse buitenlandse ervaringen, met als klap op de vuurpijl uitgeroepen te worden als “Caribbean Chef of the Year” met Paul Bocuse*** als jury voorzitter, keert Hans weer terug naar Nederland. Daar gaat hij aan de slag als Chef de Cuisine bij restaurant Le Canard Sauvage en daarna bij Fifteen Amsterdam, van TV kok Jamie Oliver. Met een rugzak vol mooie en waardevolle ervaringen dient de volgende uitdaging zich aan, de overname van het 120 jaar oude Kasteel Kerckebosch te Zeist. Na jaren fine tunen, verbouwen en investeren is deze, ietwat stoffige en verwaarloosde, “Grande Dame”, weer DE kasteel kerckebosch, euro-toquesculinaire trekpleister waar iedereen zich welkom voelt! Kasteel Kerckebosch is een prachtig bedrijf geworden met respect voor het verleden, maar het vizier op het heden. Kasteel Kerckebosch is een prachtig bedrijf geworden met respect voor het verleden, maar het vizier op het heden.

Een parel in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, verscholen in het groen met 30 hotelkamers, diverse banquet mogelijkheden, een trouwlocatie van statuur, een fantastisch licht en modern restaurant in onze serre, de Bistoria en in de zomer genieten van ons royale terras. Een uniek decor voor ieder denkbaar verblijf: slapen, eten, drinken, vergaderen, trouwen en feesten. Door de kasteel kerckebosch, euro-toquesaanbouw van de imposante Oranjerie enkele jaren geleden is er ruimte ontstaan voor de Bistoria: 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur voor lunch, diner & bites. Hier kan gegeten, gedronken en gewerkt worden in een prachtige bosrijke omgeving. De kaart biedt een culinaire reis van kleine gerechten ( van het Oosten, via de Caribbean naar de Mediterrane) op hoog niveau. Een kaart vol verrassende smaken, maar ook met herkenbare en vertrouwde Classic gerechten.

Je leest dit artikel ook in STRRN Magazine uitgave 19-2023