Hans van Triest

Patron Cuisinier Hans van Triest loop al wat jaartjes mee in de horeca. Met grote leermeesters als Cas Spijkers, Lucas Rive, Herman den Blijker en André van Doorn, heeft hij zich oorspronkelijk klassiek ontwikkeld. Na diverse buitenlandse ervaringen met als klap op de vuurpijl uitgeroepen te worden tot “Caribbean Chef of the Year” met Paul Bocuse*** als jury voorzitter, keert Hans terug naar Nederland. Daar gaat hij aan de slag als Chjef de Cuisine bij restaurant Le Canard Sauvage en daarna bij Fifteen Amsterdam van TV kok Jamie Oliver. Met een rugzak vol mooie ervaringen dient de volgende uitdaging zich aan. De overname van Kasteel Kerckebosch te Zeist. Na jaren fine tunen, verbouwen en investeren is deze, ietwat stoffige en verwaarloosde “Grande Dame”weer DE culinaire trekpleister waar iedereen zich welkom voelt! Kasteel Kerckebosch is een prachtig bedrijf geworden met respect voor het verleden maar een vizier op het heden. Bij Kasteel Kerckebosch wordt uitsluitend gewerkt met pure (h)eerlijke producten van uitmuntende kwaliteit, veelal uit de streek en met de seizoenen. In de vorm van bestuurslid deelt Hans zijn kennis en ervaring graag met de leden van Euro-Toques Nederland.

Adres: Arnhemse Bovenweg 31, 3708 AA in Zeist
Telefoon: 030 6926666
E-mailadres: hvantriest@kasteelkerckebosch.com
Website: https://www.kasteelkerckebosch.com