De winnaars van het nieuwe “De Smaak Van Rungis” boek zijn bekend!

de smaak van rungis, euro-toques

De Smaak van Rungis

In het boek inspireren de specialisten van het Rungis-team jou als chef, ondernemer of aankomend gastronomisch talent met tips van vakgenoten én de kennis van favoriete Rungis-telers. Ontdek de herkomst en toepassing van bijzonder groente en fruit in ‘De Smaak van Rungis’.

Van het pekelen van onrijpe pruimpjes door Bas van Kranen tot het brouwen van een non-alcoholisch drankje van aroniabessen door Emile van der Staak: 34 chefs geven in het boek De Smaak van Rungis een kijkje in hun keukens.

De winnaars zijn bekend

Dit zijn de gelukkige Euro-Toques winnaars  van de  “De smaak van Rungis” boeken t.w.v. €69,95.

Zij kunnen het boek met de ontvangen voucher ophalen bij de Rungis-stand ( 08.112 in Foodhal 8) tijdens Horecava Amsterdam van 8 tot en met 11 januari 2024.

  • Jack Schuitmaker, amice
  • Iris van Baar, chef-kok Landgoed Huize Bergen
  • Jan Cremers, chef-kok Hoeve de Boogaard
  • Lars Dekens, chef-kok De Gordiaan
  • Willem Nijland, chef-kok Vivium Het Vestion