De Nieuwe Polderkeuken Restaurant

Vermeldingen Gidsen

Zijn creativiteit en perfectie worden gewaardeerd door zijn gasten en de pers. Frank heeft oog voor detail en hart voor zijn gasten en is pas tevreden als zijn gast tevreden is. Zijn kookstijl :Modern Nederlands: de klassieke keuken als basis met aanvulling van producten uit het seizoen en de regio.

Adres: Dorpsplein 7, 2821 AR in Stolwijk
Telefoon: 0182 602016
E-mailadres: info@polderkeuken.nl
Website: https://www.polderkeuken.nl
Eigenaar: Frank Streefland
Chefkok: Frank Streefland
Maitre: Valentijn van Urk

Nieuws over De Nieuwe Polderkeuken Restaurant

De Nieuwe Polderkeuken gaat 2023 verfrissend van start!

Nu de kruitdamp is weggetrokken en de oliebollen echt op zijn, komt restaurant De Nieuwe Polderkeuken met haar ambitie voor 2023! Sinds de start in 2012 is de zaak van patron-cuisinier Frank Streefland uitgegroeid tot een gevestigde culinaire hotspot in het Groene Hart. Met dagverse streekproducten en de klassieke kooktechnieken als basis, presenteert hij jaarrond met zijn witte brigade een “Nieuw Nederlandse” keuken, zowel in menuvorm als à la carte te bestellen.

Rivierkreeft uit de polder, duurzaam gehouden Waards Rund, fruit en groente uit het seizoen, een kaaswagen volgepakt met enkel Nederlandse kazen (aan tafel gesneden!) en ook steeds meer aandacht voor wijnen uit eigen land: zomaar wat voorbeelden waarom 2023 hét jaar is om u weer eens te laten verlekkeren met alle fantastische smaken van dichtbij!

Last but not least is de Nieuwe Polderkeuken geroemd om de setting in het restaurant. Strak gestreken wit linnen, hoge kwaliteit glaswerk, subtiele Delfts blauwe accenten en een muzikale playlist die speciaal is afgestemd voor een nog completere beleving. Tel daarbij op de oprechte, vriendelijke service, als een gastvrij jasje om een professionele brigade die onder leiding van maître-sommelier Valentijn van Urk, vanaf de eerste minuut het gevoel geeft dat u welkom bent en mag gaan genieten!

De Nieuwe Polderkeuken is geopend van dinsdag t/m zaterdag voor diner vanaf 18:00 uur. Lunchen is mogelijk van dezelfde kaart als ’s avonds; wij verzoeken u vriendelijk hiervoor tijdig te reserveren.