61.578.962 Liter schoon en veilig drinkwater van EcoTapwater voor Kenia.

Als klant van EcoTapwater zorg je niet alleen voor gezond en CO2-neutraal drinkwater voor je gasten en medewerkers. Je zorgt óók voor schoon drinkwater voor weesmeisjes in Kenia! En het kost je geen cent extra!
Dat zit zo. In Nederland is het kraanwater van goede kwaliteit. Maar in veel landen is dat heel anders. Daar word je ziek als je water uit de kraan drinkt. Bij EcoTapwater vinden we dat iedereen ter wereld recht heeft op schoon drinkwater. En daar dragen we graag ons steentje aan bij! Dat doen we door samen te werken met het Verkaart Development Team (VDT-project). Zij vangen weesmeisjes en albinokinderen in Kenia op en geven ze eten en drinken, kleding, onderwijs en bescherming.
Onze bijdrage hieraan? Voor iedere nieuwe EcoTapwater-klant doneren wij 36.000 liter schoon en veilig drinkwater aan deze kinderen in Kenia . Dat doen we al sinds 2016, en dat tikt inmiddels lekker aan! In de afgelopen 6 jaar hebben we namens alle EcoTapwater-klanten al 61.578.962 liter schoon drinkwater aan het VDT project in Kenia gedoneerd.
Daar zijn we trots op. En daar zijn we onze klanten heel dankbaar voor!
Wil jij ook CO2-neutraal water voor je horecaonderneming of kantoor, terwijl je tegelijkertijd flink bespaart én de weesmeisjes in Kenia helpt? Kijk op onze website of bel meteen naar Theo: 06-53426575