5, 6 en 7 Februari 2024 HorecaEvenTT in WTC Expo Leeuwarden: oproep deelname wedstrijden!

HorecaEvenTT, oproep wedstrijden

Dé toonaangevende horeca-vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland!

HorecaEvenTT 2024 zal plaatsvinden op 5, 6 en 7 Februari 2024 in WTC Expo Leeuwarden!  HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. Voor u als deelnemer is dit een uitgelezen kans om uw product, dienst en bedrijf onder de aandacht te brengen.

EventtCulinair 2024

EvenTTCulinair is inmiddels een wezenlijk onmisbaar onderdeel geworden van HorecaEvenTT. Drie dagen vol culinaire topwedstrijden waaronder de Grand Prix EvenTT Culinair.

Oproep aan alle vak-enthousiasten zich in te schrijven voor de volgende wedstrijden.

De Innovatieve Chefs
Maandag 5 februari 2024. U kunt zich met twee koks inschrijven voor de wedstrijd De Innovatieve Chefs door het invullen van het inschrijfformulier en dit voorzien van een motivatie van maximaal honderd woorden, waarom u mee wilt doen aan deze wedstrijd.
Stuur uw motivatie naar: info@eventtculinair.nl

Opdracht:
Een driegangen menu  voor 4 personen black box. (black box aageboden door Bidfood).
De overige producten liggen uitgestald binnen hun stand.
Het voorgerecht mag geen soep zijn.
Het nagerecht mag niet bevroren zijn.

Grand Prix EvenTT Culinair

Dinsdag 6 februari 2024. Als deelnemer aan de Grand Prix EvenTT Culinair gaat u als team samen met uw collega en gastheer cq gastvrouw samen een culinaire prestatie neerzetten.
De opdracht zal bestaan uit het bereiden en serveren van een feestelijke viergangen lunch voor vier personen plus een amuse en een feestelijk aperitief wat door de gastheer/vrouw aan tafel bereid wordt.
LET OP! Voor de amusebereiding IN het restaurant moet de maître de bijbehorende opdracht uitvoeren . De kookwedstrijd doet u samen met uw collega. De bediening serveert een passend feestelijk aperitief en bijpassende wijnen, de wijnen worden door de organisatie beschikbaar gesteld, maar mogen ook meegebracht worden.
U kookt voor vier personen een black box wedstrijd. (blackbox aangeboden door Bidfood)
Er mag geen soep en geen ijs in het menu voorkomen.
“Grand Prix EvenTT Culinair” wisseltrofee en een bedrag van € 5000,-.

À la minute halfom.

Woensdag 7 februari 2024. Een professionele kok en een kook-amateur moeten als team, à la minute een menu koken. Beide deelnemers moeten een substantieel deel bijdragen. Opdracht: Een black box driegangen menu  voor 4 personen. (black box aangeboden door Bidfood). Het voorgerecht mag geen soep zijn. Het nagerecht mag niet bevroren zijn. U serveert op eigen servies. (huisstijl).

Samenwerking binnen het team zal door de jury extra gewaardeerd worden.
Iedere deelnemer is verplicht om in correcte kokskleding in de wedstrijdruimte te verschijnen.
U mag geen assistenten meenemen in de wedstrijdruimte.
De deelnemers dienen bij de prijsuitreiking in correcte kokskleding op het podium te verschijnen.

Meer informatie, wedstrijdvoorwaarden, tijdschema en inschrijfformulier

Info staat op de site van de beurs onder www.horecaeventt.nl  en dan heel even scrollen naar beneden onder het kopje EventtCulinair. Mooie prijzen altijd en goede begeleiding. Keukens ook perfect in orde altijd.