๐Ÿฐ-๐—›๐—”๐—ก๐——๐—ฆ ๐——๐—œ๐—ก๐—ก๐—˜๐—ฅ ๐Ÿด ๐— ๐—”๐—”๐—ฅ๐—ง ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ – ๐— ๐—ข๐—ฅ๐—œ๐—Ÿ๐—Ÿ๐—˜ ๐—ซ ๐——๐—˜ ๐—ฆ๐—Ÿ๐—ข๐—ง๐—ฃ๐—Ÿ๐—”๐—”๐—ง๐—ฆ

4 hands dinner, de slotplaats, morille, euro-toques nederland

Dit jaar gaan chefs Dennis Willems en Floris Vriens van ย Restaurant Morille* in Koudekerke Zeeland โ€˜on tourโ€™ en koken o.a. een aantal 4-hands dinners bij andere restaurants die grotendeels dezelfde groene kookfilosofie hebben als zij. Op vrijdag 8 maart 2024 reizen zij af naar het hoge Noorden voor een unieke culinaire samenwerking met hun collegaโ€™s van toprestaurant De Slotplaats in het Friese Bakkeveen. Onder het motto โ€˜Ontdek waar je bent, Proef waar je eetโ€™ vinden de gasten van Mieke Rijnbeek en chef Jouke Piet Drijfhout al het lekkers van het eeuwenoude landgoed De Slotplaats en de omgeving terug op hun bord.

U geniet die avond van een menu met het beste van Friesland en Zeeland, inclusief wildpluk van het landgoed en uit Zeeland. Het menu bestaat uit 14 spannende creaties (bestaande uit aperitiefhapjes, amuses en gerechtjes) waarvan elk restaurant er 7 kookt.

De Slotplaats en Morille zijn beide lid van Euro-Toques Nederland en Dutch Cuisine en opgenomen in restaurantgids Weโ€™re Smart Green Guide. Zien we u in Friesland voor dit speciale gastronomische event?

Datum: 8 maart 2024 18.00 uur

Locatie: Restaurant De Slotplaats in Bakkeveen

Prijs: โ‚ฌ 200 p.p. all-in, inclusief aperitief, alle dranken (ook alcoholvrij), water en koffie/thee

Reserveren: Restaurant De Slotplaats www.deslotplaatsbakkeveen.nl Tel. 06 28458493
of info@deslotplaatsbakkeveen.nl