๐Ÿฐ-๐—›๐—”๐—ก๐——๐—ฆ ๐——๐—œ๐—ก๐—ก๐—˜๐—ฅ ๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐— ๐—”๐—”๐—ฅ๐—ง ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐— ๐—ข๐—ฅ๐—œ๐—Ÿ๐—Ÿ๐—˜ ๐—ซ ๐—š๐Ÿณ = ๐—ž๐—ข๐—จ๐——๐—˜๐—ž๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—˜ ๐—ซ ๐—š๐—ฅ๐—จ๐—œ๐—ญ๐—˜๐—ก๐—ž๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—๐—˜

g7 restaurant, morille, 4 hands dinner, euro-toques nederland

Dit jaar gaan chefs Dennis Willems en Floris Vriens van Michelin Groene Ster Restaurant Morille Koudekerkeย  โ€˜on tourโ€™ en koken ze een aantal 4-hands dinners bij andere restaurants die grotendeels dezelfde groene kookfilosofie hebben als zij.
Op donderdag 14 maart 2024 reizenย  ze af naar Zuid-Limburg voor een unieke culinaire samenwerking met onze collegaโ€™s van toprestaurant G7 in Sittard. In het prachtige (recent gerestylede) uit 1634 stammende Gruizenkerkje verzorgen ze samen met chef Rik Opstals , gastheer-sommelier Danny Meijers en het team van G7 een menu met het beste van Limburg en Zeeland. U geniet van 14 spannende creaties (bestaande uit aperitiefhapjes, amuses en gerechtjes) waarvan elk restaurant er 7 kookt.

G7 is (net als wij) lid van Euro-Toques Nederland en opgenomen in restaurantgidsen Gault&Millau (14/20 punten) en Lekker500. Zien zij u in Sittard voor dit bijzondere gastronomische event?

Datum: 14 maart 2024 19.00 uur
Locatie: Restaurant G7 in Sittard
Prijs: โ‚ฌ 199 p.p. all-in, inclusief aperitief, alle dranken (ook alcoholvrij), water en koffie/thee
Reserveren: Restaurant G7ย https://www.restaurantg7.nl/