Vacature Bedrijfsmanager bij Restaurant de Kleischuur Gouda

De Kleischuur, euro-toques

Vest 2 – 2801 VC Gouda – Tel. 0629 427892

Wij zijn op zoek naar een bedrijfsmanager M/V voor 32 a 38 uur per week!

Wij zijn een restaurant in het hogere segment en koken met wat de seizoenen ons brengt. Wij hanteren daarbij biologisch, lokaal en wildpluk producten en verwerken dit met o.a. fermentatie, roken en inmaak technieken tot mooie creatieve gerechten. Wij serveren alleen meer gangen menu’s .

Ben jij iemand die nauwkeurig kan werken, zich thuis voelt in cijfers en die een drive heeft om samen met ons onze ambities waar te maken? Die zorgt draagt voor de processen en waar nodig voorstellen doet voor verbeteringen?. Die ook kan meedraaien in het operationele proces, servicegerecht is en die interesse heeft in bijzondere wijnen, zoals  natuurwijnen. Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé Dus ben je om het weekend vrij, altijd vrij met kerst tot begin januari. Dit weekend rouleersysteem werkt heel goed zodra er ook flexibiliteit is van jouw kant bij vakanties of eventuele noodgevallen.

Wij hebben 14 medewerkers in dienst, 35 couvert en hebben korte lijnen naar elkaar. Wij  zijn gemotiveerd om kennis op te doen op zowel voedsel, wijnen en non alcoholische dranken.

Lijkt deze functie iets voor jou? Neem dan contact op met Marleen via 0629427892 of mail naar marleen@dekleischuur.nl Dan kunnen we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen en kan ik je onze ambities toelichten.

Salaris in overleg.