Restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk zoekt fulltime sous-chef

zilt & zoet maartensdijk, euro-toques

Functieomschrijving

Restaurant Zilt & Zoet ligt in Maartensdijk, tussen Hilversum en Utrecht, wij zijn op zoek naar een sous-chef. Zilt & Zoet bestaat sinds 2005 en heeft in 2014 een Bib Gourmand van de Michelin gekregen. Het team onder leiding van chef Rob Beckers en gastvrouw Monica Beckers is ambitieus. In 2019 heeft Zilt & Zoet de Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad gewonnen, verder hebben we
13 punten in de Gault&Millau en staan we vermeld in de Lekker gids. Ben jij gastgericht en leergierig dan pas je vast en zeker in ons team!

Wat gaan wij jou bieden:

– zondag en maandag vrij
– Kerstdagen en Oud & Nieuw vrij
– 2 de Paasdag en 2de Pinksterdag vrij
– gedreven en gezellig team
– een uitstekend salaris conform opleiding en ervaring
– gratis bedrijfskleding (ook gewassen in bedrijf)
– 1 ste week januari vakantie
– in de zomer 3 weken vakantie
– diverse bonussen (toelichting in persoonlijk gesprek)
– mogelijkheid tot het volgen van cursussen om je kennis te verbreden

Wie ben jij?

Iemand die gedreven, creatief, ambitieus, flexibel en een teamplayer is, ervaring heeft in een soortgelijk bedrijf, mee kan denken bij het samenstellen van menukaarten, werkt volgens HACCP richtlijnen.

Wat houdt je baan precies in?

Gasten een gezellige & heerlijke avond uit bezorgen door lekker te koken, ben je nieuwsgierig naar de details? Stuur dan een mail naar: info@restaurantziltenzoet.nl dan vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek!
Restaurant Zilt & Zoet
Dorpsweg 153
3738 CD Maartensdijk
Tel. 0346-212627
www.restaurantziltenzoet.n