http://www.euro-toques.nl

Bentinck Restaurant

Aanvullende informatie

Straat: Drostestraat 12
Postcode & Plaats: 3958 BK Amerongen
Telefoon: 0343 20 6000
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigenaar: Peter-Paul Swijnenburg
Chef-kok: Tommy Janssen
Contactpersoon: Peter-Paul Swijnenburg
Maître: Arnoud Pot en Paul Sonnega
Sommelier: Jan-Jaap Altenburg
Gastheer/Gastvrouw: Arnoud Pot
Openingstijden: wo-zo 11.30-23.00
Specialiteiten: Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol.
Keuken: Nederlandse streekkeuken
Parkeren: Gratis op eigen terrein
Betaalwijze: Visa, Mastercard, Pin
Bezoek de website

Reserveren


Nieuws van Bentinck Restaurant

Dagverse hoogwaardige ingrediënten

Bij Bentinck putten we volop uit wat de Utrechtse Heuvelrug en het seizoen ons te bieden hebben. Chefs Simon Verkerk en Tommy Janssen en hun team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten die op ambachtelijke wijze in eigen keuken bereid worden. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol. Deze moestuin wordt volledig bijgehouden door vrijwilligers van de Stichting Kasteel Amerongen.

’s Morgens geoogst, dezelfde dag op het bord en in een volwaardige portionering, waarbij we de groenten laten schitteren.

Vlees, vis, gevogelte, wild en groente worden zo bereid dat ze hun smaak behouden en herkenbaar zijn op het bord. Bij Bentinck geniet u van eerlijk eten op topniveau voor een betaalbare prijs.

Bentinck is ook beleving, bijvoorbeeld door de onderscheidende presentatie van de gerechten, de informatie die u aan tafel krijgt over de producten en de kleine tafelbereidingen waarmee we regelmatig verrassen. Bij Bentinck gaan regionaal, gezond, smaakvol, duurzaam en betaalbaar hand in hand.