Sweet Creations, Inspire your Pastry!!

Groothandel in Patisserie grondstoffen voor de echte fijnproevers!

Sweet Creations gaat de samenwerkwerking aan met Euro-Toques Nederland en haar leden. Daar zijn wij trots op! De visie van de leden van Euro-Toques ligt in lijn met hetgeen waar Sweet Creations voor staat.
Hierbij zijn kwaliteit, service en ondersteuning de sleutelwoorden.

Samen met onze partners; Valrhona Chocolade, Sosa Ingredients, Adamance Fruitpuree & Sappen, Norohy Vanille, Chocolatree decoraties, Capfruit fruitpuree, Le Bichon, M&A Macarons, en Pavoni zorgen wij voor een zeer uitgebreid en verantwoord assortiment. Wij beleveren onze klanten wekelijks in heel Nederland & België middels eigen transport.

Naast het leveren van de mooiste producten is ontwikkeling en kennisoverdracht een belangrijke pijler binnen Sweet Creations. Regelmatig organiseren wij workshops & demo’s voor onze klanten.  Adviseurs en chefs van de betreffende merken komen naar Nederland om een onderwerp te belichten. Interessante dagen waarbij vooral innovatie en creativiteit voorop staat!

Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten tijdens het Euro-Toques Nederland Jaarevent 2023 en met onze producten en service te mogen bijdragen aan jullie mooiste creaties!