Stichting Kruidenavontuur Wenum nieuw initiatief van LIF Group.

Kennen jullie onze stichting Stichting Kruidenavontuur Wenum al? Het idee voor dit initiatief komt van ons, LIF Group. Wij, LIF, zijn met oprichters Harm, Ard-Jan en Marnix ontstaan met het idee om mee te werken aan een groenere en gezondere samenleving. Dit doen wij door verse kruiden en kruidentorens te leveren aan zowel particulieren als bedrijven.

Na een tijdje zijn onze geleverde verse kruiden te groot voor de pot of leeggeplukt. Deze kruiden zijn dan niet meer geschikt voor onze klanten maar nog wel bruikbaar om weer in de grond te zetten en verder te laten groeien. Deze ‘afvalstroom’ willen we omzetten in iets waardevols waar anderen weer gebruik van kunnen maken. Daarbij willen we mensen met een kleine portemonnee niet vergeten.

Mensen inspireren en informeren en de natuur weer dichter bij de mens brengen. Dat, samen met milieu en duurzaamheid, vinden wij van LIF ontzettend belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat mensen meer te weten komen over kruiden, we willen de mensen weer inspireren om verse kruiden te gaan gebruiken.

Ken jij of ben jij iemand die zich graag aan wil sluiten aan dit project? Steun onze crowdfunding via https://voorapeldoorn.nl/nl/kruidenavontuurwenum of via de link in onze bio