http://www.euro-toques.nl

Concours Restaurant

Aanvullende informatie

Straat: Biltstraat 20
Postcode & Plaats: 3572 AB Utrecht
Telefoon: 030 223 11 58
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigenaar: Alex Zeelenberg en Lisa Zeelenberg-ten Holt
Patron Cuisinier: Alex Zeelenberg
Maître: Anne Jongbloed
Sommelier: Nils Regien
Gastheer/Gastvrouw: Lisa Zeelenberg
Openingstijden: Wij zijn open van maandag tot en zaterdag voor lunch en diner. Lunch: 12.00 - 15.00 Diner: 18:00 - 23.00
Keuken: Frans keuken internationaal
Betaalwijze: Visa, Mastercard, Pin, Contant
Bezoek de website

Reserveren


Nieuws van Concours Restaurant

Ambacht, vakmanschap, educatie en smaak, zijn de drijfveren voor Concours. Alex en Lisa Zeelenberg streven naar betaalbaar koken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of techniek. Het gehele team gaat er inmiddels op uit om de smaken van de natuur en de verhalen rondom de stad in huis te halen. Dit proef je terug in de gerechten. Het liefst koken ze voor iedere gast meerdere kleinere gangen, passend bij de wensen van de persoon op basis van verse producten uit het seizoen. 

NIEUW STEK
Inmiddels is het restaurant verhuisd naar een nieuwe locatie, deels gefinancierd middels crowdfunding en het energiefonds. In het nieuwe pand is nagedacht over duurzaam en gezond koken. Geen gas meer en een warmtepomp. Bovendien aan de zonzijde van de Biltstraat wat de gehele dag een mooi lichtinval creëert in de ruimte. Vanaf heden kan er nu dus ook worden geluncht bij Concours. Een lang gekoesterde wens vanuit ondernemers en vaste gasten.