http://www.euro-toques.nl

Concours Restaurant

Aanvullende informatie

Straat: Biltstraat 20
Postcode & Plaats: 3572 AB Utrecht
Telefoon: 030 223 11 58
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigenaar: Alex Zeelenberg en Lisa Zeelenberg-ten Holt
Patron Cuisinier: Alex Zeelenberg
Maître: Lisa Zeelenberg
Sommelier: Nils Regien
Gastheer/Gastvrouw: Lisa Zeelenberg
Openingstijden: dinsdag t/m zondag 17.30 – 22.30 uur
Keuken: Franse keuken met regionale invloeden
Betaalwijze: Visa, Mastercard, Pin, Contant
Bezoek de website

Reserveren


Nieuws van Concours Restaurant

Euro-Toques Nederland leden zijn niet klein te krijgen en gaan door!!! Zo ook het team van Restaurant Concours in Utrecht van patron cuisinier Alex Zeelenberg en gastvrouw Lisa Zeelenberg. Zij zijn dagelijks opzoek naar de mooiste smaakcombinaties geïnspireerd door bijzondere producten van de moestuin, de markt, de visvangst van de dag en het seizoen.

Vanuit de Franse keuken serveert Alex samen met zijn team gerechten die hun oorsprong in de natuur vinden. Seizoen en traceerbaarheid zijn criteria waarop Alex producten inkoopt: gezonde en eerlijk geteelde groenten, vis van de afslag en het liefst uit de bijvangst en vlees van boerderij Lindenhoff in Baambrugge. Naast technische hoogstandjes en bijzondere smaakcombinatie zal Concours niet alleen jouw nieuwe eetkamer en suite zijn, maar is Alex bereid om zijn kennis met je te delen op zaterdagochtend. We hebben een nieuwe traditie in het leven geroepen: kom aan de chefstable meekijken hoe Alex een vis fileert, een stuk vlees uitbeent of groenten inmaakt voor de wintermaanden.

Met een extra financiering via het Energiefonds hebben ze Concours nog beter kunnen inrichten. Geen gas, warmtepomp, nieuwe pui met dubbelglas en een goeie klimaatbeheersing. Helaas is door de lockdown deze mega mooie nieuwe ruimte dus nog even voor niemand toegankelijk.

Maar als Concours niet open mag dan komen ze toch gewoon naar jullie toe! Wij staan weer klaar voor take away en delivery...
Plaatsen van bestellingen kan via onze website www.restaurantconcours.nl
Afhalen of leveren in Utrecht kan van woensdag tot en met zondag.