http://www.euro-toques.nl

François Vatelschool

Aanvullende informatie

Straat: Granaathorst 20
Postcode & Plaats: 2592 TD Den Haag
Telefoon: 070 - 344 00 00
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Directeur: Dhr. R. Hulsbergen
Contactpersoon: Mvr. M. Schneider locatiedirecteur
Betaalwijze: Contant


Nieuws van François Vatelschool

Restaurant
De lunches serveren wij dit schooljaar op dinsdag, woensdag en vrijdag. Momenteel hebben wij een mooie aanbieding: in plaats van € 8,75 betaalt u maar € 5,00 voor een 3-gangen lunch menu. Het restaurant is geopend tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Wij ontvangen de gasten graag om 12.00 uur.

De diners serveren wij op dinsdag- en woensdagavond, tussen 17.30 uur en 19.30 uur. De gasten worden ontvangen om 17.30 uur. De prijs voor het diner (amuse met 3-gangen menu) is € 10,50 per persoon.

U kunt reserveren door bovenaan deze pagina op de knop te drukken. U kunt ook telefonisch een reservering doorgeven (070-3440000) of door een mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw reservering is pas definitief als u een bevestiging hebt ontvangen (dit geld tevens voor de reserveringsknop). Vergeet bij uw mail niet duidelijk te vermelden op welke dag u wenst te komen, lunch of diner, met hoeveel personen, uw naam, eventuele uitzonderingen én een telefoonnummer waar wij u op kunnen bereiken.

In ons restaurant kunt u contant betalen of met de pin. Gelieve uiterlijk een dag (of eerder) voor de gewenste datum van de lunch of diner te reserveren. Indien u op de dag van het geplande bezoek een tafel wenst te reserveren, dan is dit in overleg met de vakdocenten mogelijk tot 15.30 uur. Iedere maand brengt onze afdeling HBR een nieuwsbrief uit met allerlei informatie over het restaurant. Indien u deze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan hier.

Tot ziens in ons restaurant.