http://www.euro-toques.nl

De Leijgraaf, opleidingsrestaurant Meesters

Aanvullende informatie

Straat: Jan van Cuijkstraat 52
Postcode & Plaats: 5431 GC Cuijk
Telefoon: 088 017 7720 / 06-89972039
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon: Jeroen van den Heuvel & Stefan Hoeijmakers
Bezoek de website


Nieuws van De Leijgraaf, opleidingsrestaurant Meesters

Er zijn ook Horeca Opleidingen verbonden aan Euro-Toques Nederland. En dat is belangrijk want de jeugd heeft de toekomst. En in die toekomst is gezonde voeding van essentieel belang. De horecaopleidingen van R.O.C. De Leijgraaf in Cuijk staan hoog aangeschreven. U treft de leerlingen van de Leijgraaf in de keuken en in de bediening van toprestaurants in de regio en verder.

Tijdens de Workshop "Experience Week" in het opleidings

Restaurant Meesters geeft Boer Henk van Bijzonder Brabants

wederom een onvergetelijke workshop over "de vergeten groenten, de vergeten smaken en het vergeten koken". "Met beide benen in de klei en weer op zoek naar de pure smaken van toen in de gerechten van nu. Gezond en lekker. Mooiere combinaties kun je gewoon niet bedenken", aldus Boer Henk.

Docent Stefan Hoeijmakers gniffelt als hij dit soort authentieke streekproducten onder ogen krijgt. "Hier gaan we iets mee doen. Nee, hier moeten we iets mee doen. Black box old school - new school. Wedstrijden. Themaweken. Recepten challenges en binnenkort een rondleiding op de boerderij in Deurne", aldus een zeer gepassioneerde Stefan.

De Leijgraaf , de regio is je klaslokaal.


Eén van de taken van Euro-Toques Nederland is het geven van voorlichting van de Code van Eer en het uitdragen daarvan aan de consument. Het spreekt voor zich dat het Horeca onderwijs hierbij van groot belang is. Er zijn dan ook al een groot aantal opleidingen aangesloten bij Euro-Toques Nederland. ROC De Leijgraaf in Cuijk hoort hierbij. Aan het woord Stefan Hoeijmakers: "Wij van ROC De Leijgraaf staan volledig achter de Code van Eer en zijn er trots op bij deze club te mogen horen. Wij geven deze erecode graag door aan onze hospitality studenten". En Euro-Toques Nederland is blij met opleidingen als ROC De Leijgraaf zodat we kunnen werken aan een gezonde toekomst voor de next generation!!