http://www.euro-toques.nl
Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 997 niet laden

BOSQ restaurant

Aanvullende informatie

Straat: Bakkenweg 16
Postcode & Plaats: 1797 RJ Den Hoorn, Texel
Telefoon: 0222-315541
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigenaar: Robin en Marlies Koenen
Patron Cuisinier: Robin Koenen
Chef-kok: Robin Koenen
Sommelier: Marlies Koenen
Gastheer/Gastvrouw: Marlies Koenen
Openingstijden: Lunch: de gehele week van 12.00 tot 16.30 uur. Diner: de gehele week van 18.00 tot 21.00 uur. 7 dagen geopend van april t/m oktober. Di. en wo. gesloten in de maanden november t/m maart.
Keuken: Franse keuken met regionale invloeden, Mediterraanse keuken
Parkeren: Op eigen terrein
Betaalwijze: Visa, Mastercard, Pin
Bezoek de website

Reserveren


Nieuws van BOSQ restaurant

 

Euro-Toques Nederland leden zijn niet klein te krijgen en gaan door!!! Patron Cuisinier Robin Koenen van BOSQ the spirited restaurant in Den Hoorn-Texel maakt creatieve, lichte en Frans georiénteerde gerechten gebruikmakend van de vele Texelse specialiteiten. • BOSQ kotm nu bij je thuis!! BOSQ Take Away is terug! U kunt zich nu thuis laten verrassen door de verfijnde gerechten. Op de take-away menukaart vind u een ruime keuze aan kleinere gerechten om samen te genieten van een gevarieerde culinaire ervaring. Ook leuk: de Bento box met zes wisselende minigerechten uit de BOSQ-keuken.

Bestellen kan van woensdag t/m maandag. Afhalen of bezorgen gebeurt tussen 17.00 en 21.00 uur.

Meer weten of het menu vast bekijken? ➡️ https://buff.ly/3e98oIl


BOSQ the spirit restaurant  Texel Den Hoorn met Patron Cuisinier Robin Koenen is sinds 2013 lid van Euro-Toques Nederland. Robin en Marlies zijn in 2017 overgestapt naar een fris concept met kleinere porties en een ruime keuze in seafood, vlees en groente. De gast bepaalt (tenzij er gekozen wordt voor het BOSQ Experience menu, dan bepaalt de keuken). Het restaurant is strak, licht en modern. Chef Robin maakt creatieve, lichte en Frans georiënteerde gerechten gebruikmakend van de vele Texelse specialiteiten. “Een heel belangrijk uitgangspunt is, is dat ons eten geen kunstmatige toevoegingen moet bevatten, maar gewoon vers bereid wordt met "echte" ingrediënten. Eet echt eten, gevarieerd en niet teveel!”. Geheel mee eens, Robin! Met Euro-Toques Nederland samen naar een gezonde toekomst!