http://www.euro-toques.nl

Versaen Restaurant

AwardsAanvullende informatie

Straat: Marktstraat 19
Postcode & Plaats: 5371 AC Ravenstein
Telefoon: 0486-851565
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigenaar: Hans Derks
Chef-kok: Hans Derks
Openingstijden: di-zo: 12:00-14:00 voor de lunch en 18:00-19:30 voor diner maandag gesloten
Specialiteiten: Frans mediterrane keuken, aangevuld met licht Aziatische smaken en moderne invloeden.
Keuken: Franse keuken, Mediterraanse keuken
Parkeren: Ja
Betaalwijze: Pin
Bezoek de website

Reserveren


Nieuws van Versaen Restaurant

Hans Derks, patron cuisinier restaurant Versaen * in Ravenstein vertelt ons waarom gezond en duurzaam bij Restaurant Versaen belangrijk is.

“Toen ik 21 jaar geleden als leerling kok begon, was het voor een chef geweldig om met producten uit bijvoorbeeld Frankrijk te werken want dat was echt top!

Een aantal jaren verder, nu ik zelf chef ben, zijn we vooral gaan kijken naar wat ons land te bieden heeft. Mijn voorkeur gaat al heel lang uit naar Nederlandse producten, en door te kiezen voor kleine producenten en vooral lokaal ben je vanzelf al duurzamer bezig dan voorheen.

Het contact met leveranciers en producenten is makkelijker en daardoor weten we nu ook wat een goed leven heeft gehad of wat van de koude grond komt. Het verhaal achter de producten is belangrijk voor ons en voor de gast.
Ook krijgen groenten steeds meer een hoofdrol in onze gerechten waardoor we ook weer gezonder zijn gaan koken. Wij gebruiken steeds minder boter en room, wel ben ik nog steeds fan van de Franse keuken alleen wij proberen het op een lichtere manier te brengen dan voorheen.”

Hans Derks en Euro-Toques Nederland voor een gezonde toekomst van u en the next generation.


Euro-Toques Nederland komt naar u toe deze zomer!! Voorzitter Ted Janssen bezocht onlangs restaurant Versaen*. Patron cuisinier Hans Derks heeft al heel lang een voorkeur voor het Nederlandse product en kiest voor lokaal en duurzaam. Het verhaal achter het product is belangrijk, groenten krijgen de hoofdrol waardoor de gerechten gezond zijn! En buiten dat een lust voor het oog en de smaak. ETN en Versaen* voor een gezonde toekomst!!