http://www.euro-toques.nl

Het Keunenhuis een culinaire proeftuin 'Nel Schellekens'

Aanvullende informatie

Straat: Wooldseweg 127
Postcode & Plaats: 7108 AA Winterswijk
Telefoon: 0543-513133 / 06-53802787
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigenaar: Nel Schellekens & Henk den Herder
Chef-kok: Nel Schellekens
Contactpersoon: Henk den Herder
Openingstijden: Het Keunenhuis, op een prachtig Natuurmonumenten landgoed in Winterswijk, wordt ‘van kop tot kont’ gerestaureerd om het geschikt te maken voor de culinaire proeftuin van Nel Schellekens. Tijdens de restauratie worden activiteiten rondom het Keunenhuis georganiseerd om alvast een kijkje in en voorproefje van ‘de keuken’ te geven. Zie voor de inkijkjes en voorproefjes Nels blog ‘Wegens verbouwing geopend’
Specialiteiten: Nel Schellekens kook al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, van stil tot pit, in de natuur geplukt of bij de boer gekocht!
Keuken: Ambachtelijke keuken
Bezoek de website


Nieuws van Het Keunenhuis een culinaire proeftuin 'Nel Schellekens'

"Soms moet er wrijving zijn om iets glans te geven..."

Dingen gaan niet vanzelf, soms moet je een stap terugdoen
om vervolgens drie stappen vooruit te maken.

 

Ambassadrice Euro-Toques Nederland Nel Schellekens, chef en eigenaar van “Nel Schellekens - Keunenhuis – Giesz, werkt al jaren volgens de principes “van-kop-tot-kont”en “o% waste – 100% taste”. Deze week draagt zij bij aan “de Verspillingsvrije Week”. Van 1-7 september is er speciale aandacht voor voedselverspilling op allerlei manieren, door allerlei acties, door allerlei organisaties, schoelen, consumenten etc.. Nel zal via de social media allerlei tips&trucs delen onder motto: 0% waste, 100% taste, want goede geur,kleur en/of smaak gooi je niet weg? Wat wel weg kan? Voedselverspilling !! Kijk ook op de site: Samentegenvoedselverspilling.nl.