http://www.euro-toques.nl

Molenrij Herberg Restaurant

Aanvullende informatie

Straat: Henricus van Cappenbergweg 34
Postcode & Plaats: 9977 RW Molenrij
Telefoon: 06-53542292
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigenaar: Stefan en Simone Kollumer
Patron Cuisinier: Stefan Kollumer
Gastheer/Gastvrouw: Simone Kollumer
Openingstijden: Dagelijks geopend: 12:00-22:00 Dinsdag & Woensdag: gesloten
Specialiteiten: Ons restaurant werkt op een ambachtelijke manier met verse- en vele regionale producten. Wij serveren ambachtelijk eten.. Heerlijk vers gemaakt. Zeer gastvrij. Mooie en rustgevende locatie.
Keuken: Franse keuken met regionale invloeden
B&B: Ja
Betaalwijze: Visa, Mastercard, Pin, Amex
Bezoek de website

Reserveren


Nieuws van Molenrij Herberg Restaurant

Restaurants aangesloten bij Euro-Toques Nederland houden zich aan de Code van Eer. Dat betekent dat er gekookt wordt met natuurzuivere producten en de seizoenen worden gerespecteerd. Zij behouden culinaire tradities en ambacht en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel. Bij herberg restaurant Molenrij staan ze voor vers. Zo ook voor de vis. Duurzaam gevangen en met eerbied verwerkt tot mooie gerechten. Samen met Euro-Toques Nederland naar een gezonde toekomst!


Aan het woord is Patron Cuisinier Stefan Kollumer van herberg-restaurant Molenrij in Molenrij Groningen: “ Wij  werken al 6,5 jaar volgens het Euro-Toques Nederland principe. Verse, regionale en veelal biologische producten uit de omgeving hun ware smaken laten behouden zonder kunstmatige additieven. En daar onze mooie gerechten mee te maken.

Wij werken met leveranciers die op een gezonde, eerlijke en duurzame wijze werken en zo het voedsel voor een nieuwe generatie zo puur mogelijk weten te behouden.

Wij zijn trots op ons mooie vak en willen dit graag naar buiten toe ook uitdragen.”

Stefan en Simone Kollumer spannen zich samen met Euro-Toques Nederland in voor goede en gezonde voeding voor een gezonde toekomst!!