http://www.euro-toques.nl

Veluws Eethuis Wissel

Aanvullende informatie

Straat: Ericaweg 2
Postcode & Plaats: 8162 PR Epe
Telefoon: 0578-629657
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigenaar: Bertus Stijf
Openingstijden: Maandag gesloten - dinsdag t/m zondag geopend voor lunch en diner van 10.00 u tot 22.30 u
Keuken: Regionale keuken, Nederlandse streekkeuken
Betaalwijze: Visa, Mastercard, Pin, Contant
Bezoek de website

Reserveren


Nieuws van Veluws Eethuis Wissel

Aan het woord: Euro-Toques Nederland lid Bertus Stijf, patron cuisinier van restaurant Veluws Eethuis Wissel in Epe. "Voeding, en vooral groenten, en Corona. Door de komst van het Corona virus is duidelijk geworden dat verantwoord bezig zijn met voeding van groot belang is. Iedereen is teruggeroepen naar de basis , naar het belang van gezonde verantwoorde voeding met hoofdbestanddeel groenten. Om ons gezond te houden zullen wij voor u inzetten op groenten. Veluws Eethuis Wissel is gestart met minimaal 6 soorten groenten bij de hoofdgerechten. En dit zal in de toekomst alleen maar meer worden. Kom het beleven en laat u verrassen door het seizoen en de bijbehorende groenten." Bertus Stijf met Euro-Toques Nederland werkend naar een gezonde toekomst!


Aan het woord is patron cuisinier Bertus Stijf van Veluws Eethuis Wissel te Epe. “In deze tijd van snelheid van het leven is gezonde voeding van essentieel belang.
Wij als Euro-Toques Nederland leden kunnen daarin een belangrijke bijdrage leveren door juist gezonde en verantwoorde voeding voor de gast op tafel te zetten.
In deze tijd waarin de wereld als een pijl aan ons voorbij gaat is het belangrijk dat we gezond eten.
Het is belangrijk dat we voeding presenteren zonder al teveel suiker en zout en voor zover als mogelijk biologisch dus onbespoten.
Ook van belang is dat het vlees en vis niet gemediceerd is en geen antibiotica bevat. Wij willen de gast voorzien van gezonde voeding met daarin alle proteïnen en eiwitten die noodzakelijk zijn.
Voeding is belangrijk voor het menselijk gestel en energie level die we tegenwoordig wel nodig zijn .
Daarom koken wij op traditionele wijze met alle verse ingrediënten, kruiden en specerijen op basis van De Euro Toques Nederland normen.
Een bijzonder fijne club om deel van uit te maken en je als bedrijf te presenteren naar de buitenwereld.
Wij verbouwen al onze kruiden vers en drogen ze en verpakken ze en het is juist de sport om alleen dat te gebruiken.”