Straat: | Van Golsteinlaan 20 |
Postcode & Plaats: | 7339 GT Apeldoorn |
Telefoon: | 055-5382470 |
E-mail: | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |
Eigenaar: | Bob Zeeuw van der Laan |
Chef-kok: | Arjan Fontijn |
Gastheer/Gastvrouw: | Inge Scholten |
Openingstijden: | Dagelijks geopend voor diner |
Specialiteiten: | Inspiratie uit het bos, Veluws wild en groenten uit eigen groentetuin (Erkend Veluws Streekproduct) |
Keuken: | Regionale en Internationale keuken |
Parkeren: | GRATIS op eigen terrein |
Hotel: | - Ja - |
Betaalwijze: | Visa, Mastercard, American Express, Pin |
Euro-Toques Nederland secretaris Rob Franken bezocht restaurant Huisje James van Bob Zeeuw van der laan in Apeldoorn.
Huisje James is vernoemd naar de vroegere bewoners van het met riet gedekte landhuisje.
4 Jaar geleden is het huisje verbouwd tot een kleinschalig huiskamerrestaurant op het landgoed van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Chefkok Arjan Fontijn en zijn kleine, maar o zo gedreven keukenbrigade bereiden culinaire klassiekers met een twist. Op het menu staan de elementen bos, Veluws wild en groenten uit de eigen moestuin. Gastvrouw Inge Scholten heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en een zeer goede kennis van wijn. We mochten plaatsnemen in het pop-up buiten restaurant (geheel corona proof) waar we culinair mochten kennismaken met Huisje James. Mooie creaties, prachtige vegetarische gerechtjes en alles even tongstrelend. Geen wonder dat ze door Michelin en GaultMillau reeds gevonden zijn. Een ware aanrader!! www.huisjejames.nl