Restaurant de Klub Utrecht gaat verhuizen: crowdfundingscampagne.

Het mag gezegd worden: Restaurant De Klub by chef Jasper Kaan en @Lisa Meintjes GAAT VERHUIZEN! Zij vertellen: “We kunnen het eindelijk zeggen: We gaan (in de loop van dit jaar) onze Klub verplaatsen naar een nieuwe locatie!
Omdat we op zoek moesten naar een nieuw pand voor onze dierbare Klub, zijn we goed om ons heen gaan kijken, en deze parel kwam bizar snel op ons pad. Twijfelen deden we eigenlijk niet over deze plek.
En wát voor een plek… het pand, recht tegenover TivoliVredenburg, een voormalige amusementshal die al 25 jaar niet meer in gebruik was krijgt eindelijk een nieuwe bestemming. En die taak gaan wij op ons nemen.
We hebben er echt ontzettend veel zin in, vinden het ook superspannend, maar zien er vooral naar uit om nóg meer mensen kennis te kunnen laten maken met De Klub. Het pand is nu nog leeg en kaal, maar de plannen om hier een prachtplek van te maken worden steeds concreter.
Om dit allemaal te kunnen realiseren, zullen we volgende week een crowdfundingscampagne lanceren in samenwerking met CrowdAboutNow We kunnen alle hulp gebruiken om deze droom te verwezenlijken. Hou ons dus in de gaten op de socials, om te kijken hoe je ons kunt helpen.
Voorlopig zitten we nog op onze huidige plek aan de Europalaan, en daar gaan we natuurlijk met heel veel liefde nog een paar mooie maanden van maken. Kom dus vooral nog langs de komende tijd. We vertellen jullie graag over deze toekomstplannen aan Vredenburg 26!”.
U ondersteunt onze Euro-Toques Nederland leden restaurant De Klub toch ook?