PFAS vrij koken met Greenpan en stijlvol tafelen met Van Kempen en Begeer

The Cookware Company: Euro-Toques Nederland Exclusive Business Partner

The Cookware Company Completes Acquisition of Two Dutch Brands - Home Furnishings News

The Cookware Company is het moederbedrijf bekend van o.a. het potten-en pannenmerk Greenpan en bestekmerk Koninklijke Van Kempen en Begeer.

Met Greenpan bindt het reeds jaren de strijd aan met PFAS. Greenpan is namelijk de pioneer als het gaat over PFAS vrij kookgerief. Deze pan met een speciale keramische laag werd ontwikkeld door de Belgische vrienden Jan Helskens en Wim de Veirman.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler met vele internationaal befaamde merken en een kwaliteitsassortiment van uiterst betaalbaar tot exclusief. Denk ook aan merken als Greenchef, BK, Gero, en Keltum. Ondertussen heeft The Cookware Company wereldwijd eigen fabrieken waarbij tijdens de productie de focus ligt op kwaliteit, nieuwe technologieën en duurzaamheid.

Met Van Kempen en Begeer brengt de Cookware Company bestek met een eeuwenoude traditie op de markt, die tot op vandaag nog steeds het Koninklijke predicaat ontvangt.

Door deze samenwerking met Euro-Toques Nederland wil The Cookware Company ook bij de horeca het verhaal brengen over het belang van PFAS vrij koken.

Wil je ook je steentje bijdragen aan een mooie en gezonde toekomst en meer te weten komen over PFAS vrij koken; kan je terecht op www.greenpan.nl en www.bk.nl . Met de exclusieve kortingscode EUROTOQUES 2223 krijgen de Euro-Toques Nederland leden maar liefst 30% korting op alle producten ( behalve outlet) tot 3 oktober 2023.