http://www.euro-toques.nl

Hotel & Brasserie De Zwaan

Aanvullende informatie

Straat: Grote markt 4
Postcode & Plaats: 5801 BL Venray
Telefoon: 0478-513400
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eigenaar: Ben Aerts & Nel Craenmehr
Patron Cuisinier: Ben Aerts
Chef-kok: Ben Aerts
Gastheer/Gastvrouw: Nel Craenmehr
Openingstijden: Lunch: vanaf 10.00 tot 16.30 uur, diner: vanaf 17.00 uur. Maandag gesloten
Specialiteiten: Ambachtelijk en streekgebonden producten
Keuken: Franse keuken
Parkeren: openbaar
Hotel: - Ja -
Betaalwijze: Visa, Mastercard, American Express, Pin
Bezoek de website

Reserveren


Nieuws van Hotel & Brasserie De Zwaan

Respect voor de natuur en het dier. We houden rekening met de seizoenen en werken het liefst lokaal, dagelijks vers geleverd. Geniet van onze Franse menukaart in een modern jasje; spannende, wereldse  combinaties op een niet voor de hand liggende manier.

U kunt a la carte genieten bij de Zwaan, maar laat u verrassen met bv het menu “Het Zwaantje”, waar het bovenstaande elkaar ontmoet. Vers staat hoog in het vaandel. In de wildperiode werken we met het ultieme scharrelvlees, in de directe omgeving geschoten.


Nieuwsbrief

Met als onderwerp:

Love is in the air, Bentobox en onze Pick up service!

Thema's 2018
januari - comfort food/street food, culinair bereid en gepresenteerd.
februari - (Ben)tobox of pintxos lekker op zijn Spaans.
maart - India.
april - weten we nog niet helemaal ;-)
mei - asperges anders.
juni - kreeft.
juli - nieuw ruig.
augustus - backpackers menu.
september - Thailand 2.0.


Vacature: kok

Hotel & Brasserie de Zwaan is een brasserie met een ambachtelijke keuken. Onze slogan "van kop tot staart verrassend" wordt ook daadwerkelijk gehanteerd in de keuken. No waste is ons motto en gebruiken in die zin (bijna) alles in onze bereidingen.

Wij bieden een fulltime dienstverband met goede secundaire voorwaarden. Een mooie werkplek met een vast team waar je intensief mee samenwerkt.

Wij vragen een creatieve geest, eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld met een flexibele werkhouding, roosters/vakanties worden in overleg samengesteld.

Goede productkennis, liefst al enige jaren ervaring, maar dat is geen pré. Bekend met allergenen. Verantwoordelijkheidsbesef, efficiënt en milieubewust.

voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hotel & Brasserie de Zwaan

Grote Markt 4

5801BL Venray

0478-513400

www.hotel-de-zwaan.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vacancy: cook

Hotel & Brasserie de Zwaan is a brasserie with a traditional kitchen. Our slogan "surprising from head to tail" is actually used in the kitchen. No waste is our motto and we use in that sense (almost) everything in our preparations.

We offer a full-time employment with good secondary conditions. A nice workplace with a permanent team that you work with intensively. 

We ask for a creative mind, personal input is highly appreciated with a flexible working attitude, schedules / holidays are put together in consultation.

Good product knowledge, preferably several years of experience. Familiar with allergens. A sense of responsibility, efficient and environmentally awareness.

for more information, please contact:

Hotel & Brasserie de Zwaan

Grote Markt 4

5801BL Venray

0478-513400

www.hotel-de-zwaan.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.