http://www.euro-toques.nl

OFYR the art of outdoor cooking

Aanvullende informatie

Straat: Prins Renierstraat 1b
Postcode & Plaats: 4651 RZ Steenbergen
Telefoon: 0167-500173
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon: Ramon van Koppen
Bezoek de website


Nieuws van OFYR the art of outdoor cooking

Afgelopen tijd is er enorm hard gewerkt aan het eerste OFYR kookboek!

Uiteindelijk hebben 72 recepten de eindronde gehaald en biedt dit mooie kookboek enorm veel inspiratie en mogelijkheden om op de OFYR te koken.

Vanaf 24 mei is het kookboek voor de consument verkrijgbaar. Het boek wordt uitsluitend verkocht via de OFYR dealers, het gaat niet verkocht worden in boekenwinkels. Dealers kunnen het boek nu bij ons bestellen en wij zullen voor levering tijdig vóór 24 mei zorg dragen. Hieronder treft u de prijzen en leveringsvoorwaarden aan. We zijn er van overtuigd dat dit kookboek een belangrijke Marketing-tool wordt om het merk OFYR nog sterker in de markt te zetten.

Prijzen                             

per exemplaar €59,- (incl. BTW) Euro-Toques leden krijgen 10% korting op de factuur

Het succes van OFYR gaat niet ongemerkt voorbij en wij zien steeds meer vergelijkbare producten op de markt komen. De breedte van het OFYR aanbod, waardoor het veel meer een lifestyle concept is dan alleen een kooktoestel, gecombineerd met de eigen accessoires en de uitstekende kwaliteit doet OFYR zich in sterke mate onderscheiden van de nieuwkomers. En ook dit kookboek zal bijdragen aan het onderscheidend vermogen van het merk OFYR